Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 16:11

Τα σκουπίδια στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την
Τα σκουπίδια στη Δυτική Μάνη

Στο Δήμο Δυτικής Μάνης η καθαριότητά του επιτυγχάνεται με τη μεταφορά των απορριμμάτων του αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος διαχείρισής τους. Μέχρι σήμερα, με αρκετή προσπάθεια, ο Δήμος αντιμετώπισε την κατάσταση χωρίς να έχει δημιουργηθεί το μεγάλο πρόβλημα.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή αφού δεν θέλησε καμία συνεργασία με τη μείζονα μειοψηφία, αφού δεν αξιοποίησε ικανοποιητικές υπάρχουσες λύσεις, αφού δεν κινήθηκε προς όλες τις υπηρεσίες για να βρει, έστω και την τελευταία στιγμή τρόπο μεταφοράς των απορριμμάτων, αποφάσισε να ζητήσει να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Εμείς ως μείζονα μειοψηφία με τη στάση που τηρήσαμε μέχρι σήμερα βοηθήσαμε τη Δημοτική Αρχή και επειδή πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει ο τόπος μας, χθες επισκεφθήκαμε στην Περιφέρεια τον κ. περιφερειάρχη και ζητήσαμε να βοηθήσει με όλες τις δυνατότητες που έχει στην αντιμετώπιση της κατάστασης που κατάφεραν να φθάσει ο δήμος μας. Επειδή όμως μοναδική μας αγωνία είναι η προστασία του τόπου μας, η υγεία των συνδημοτών μας και η διατήρηση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής μας, παρακολουθούμε την εξέλιξη της δημιουργηθείσας κατάστασης, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επηρεάσει την πορεία του τόπου μας με οποιαδήποτε ανεξέλεγκτη ενέργεια.

 

Ο επικεφαλής της μείζονας μειοψηφίας

Δημήτρης Γιαννημάρας


NEWSLETTER