Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 14:07

Προσλήψεις για τις κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας

Γράφτηκε από την

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας μέχρι 69 ημέρες για την κάλυψη των αναγκών της κατασκήνωσης της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας. 

Με την ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. της κατασκήνωσης.

ζητούνται συντονιστής, επιμελητές, ειδικοί συνεργάτες - ψυχαγωγοί, ειδικοί συνεργάτες - χειροτεχνίας, γυμναστές -τριες, ομαδάρχες, διαχειριστής, βοηθός διαχειριστή, αποθηκάριος, γιατρός, νοσοκόμος-α, μάγειρας-ισσα, βοηθός μάγειρα, εργάτες, εργάτριες, προσωπικό καθαριότητας, φύλακας, ειδικός τεχνίτης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην έδρα του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας, στη διεύθυνση: Πάροδος Αναγνωσταρά 20 (στοά Λόντου), 24100 Καλαμάτα, Διεύθυνση Παιδείας Δήμου Καλαμάτας, μέχρι τις 24 Ιουνίου, στις 2 το μεσημέρι.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει φέτος σε 4 περιόδους, για παιδιά, ηλικιωμένους και ΑμεΑ, με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι αιτήσεις για την εγγραφή θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Οι περίοδοι, 10 ημερών η καθεμία, θα είναι: Η 1η από 4 έως 13 Ιουλίου, για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών. Η 2η από 18 έως 27 Ιουλίου, για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών. Η 3η από 30 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, για ηλικιωμένους και η 4η περίοδος, από 11 έως 20 Αυγούστου, για ΑμεΑ (ενήλικες).

Οι κατασκηνωτές (μόνο παιδιά και ηλικιωμένοι) θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής 30 ευρώ, στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας ή στον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 220/54035021 (GR 3101102200000022054035021), αναφέροντας οπωσδήποτε το όνομα του κατασκηνωτή. Εξαιρούνται της πληρωμής συμμετοχής τα παιδιά των τρίτεκνων, των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται σε περίπτωση μη επιλογής του κατασκηνωτή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της παιδικής εξοχής - κατασκήνωσης).

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα κέντρα υγείας του Νομού Μεσσηνίας, στο Σταθμό Προστασίας Μάνας, Παιδιού κι Εφήβου του Π.Ε.Δ.Υ. (Κανάρη και Πλάτωνος, Καλαμάτα), στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας (ισόγειο Διοικητηρίου, γραφ. 358 και 370) και στους υπόλοιπους δήμους του νομού (Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης). Οι εγγραφές των ηλικιωμένων ατόμων θα γίνονται στους δήμους του νομού, στα ΚΑΠΗ των δήμων και στη Διεύθυνση Πρόνοιας (ισόγειο Διοικητηρίου, γραφ. 358 και 370) του Δήμου Καλαμάτας.

Επίσης, είναι δυνατή η κατάθεση αιτήσεων ταχυδρομικώς για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, με αποστολή των αιτήσεων μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στην εξής διεύθυνση: Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Καλαμάτας, Διοικητήριο, 24100 Καλαμάτα, υπόψη Ολγας Καρδάση, αίτηση για την κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας.

 

Οι εγγραφές ατόμων με αναπηρίες θα γίνονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.), που εδρεύει επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, τηλέφωνο 210 5236501, η οποία θα έχει και την ευθύνη επιλογής των κατασκηνωτών, των συνοδών και του ειδικού προσωπικού.