Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 17:38

Συγχαρητήρια Κατσίβελα στους αριστούχους των πανελλαδικών 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγχαρητήρια Κατσίβελα στους αριστούχους των πανελλαδικών 

Τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις συγχαίρει ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας για τον αγώνα που έδωσαν, τονίζοντας πως ο τόπος και η χώρα μας τους έχει ανάγκη.

Χαρακτηριστικά στο μήνυμά του προς τους μαθητές σημειώνει: «Σε μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα που δώσατε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις με τη συμπαράσταση των γονιών σας.

Τα αποτελέσματα επιβράβευσαν τις κοπιαστικές προσπάθειές σας και σήμερα ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρό σας και να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις σπουδές σας. Ο τόπος μας και η χώρα σας έχουν ανάγκη. Η αγάπη σας για τη μάθηση και τη γνώση είναι αυτό που μας χαρίζει πίστη και ελπίδα για το αύριο και είναι αυτό που μας θωρακίζει να υπερβούμε τις δυσκολίες.

Συγχαρητήρια και στους μαθητές που σε αυτόν τον αγώνα δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους. Μην αποθαρρύνεστε γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται από μια στιγμή. Στη ζωή σας θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

Αισθάνομαι υπερήφανος για αυτή σας την επιτυχία και εγώ προσωπικά ως δήμαρχος θεωρώ υποχρέωσή μου να δημιουργώ απρόσκοπτα όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση, που θα επιτρέπουν στους μαθητές μας να ολοκληρώσουν τους στόχους που επιθυμούν.

Εύχομαι καλή πρόοδο».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER