Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 18:44

Τον Αύγουστο θα λειτουργήσει το πάρκινγκ στο λιμάνι 

Γράφτηκε από την
Τον Αύγουστο θα λειτουργήσει το πάρκινγκ στο λιμάνι 

Το πάρκινγκ στο λιμάνι της Καλαμάτας, δυτικά από το τέρμα της Φαρών, θα λειτουργήσει και το φετινό καλοκαίρι, για ένα μήνα, από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Ο διευθυντής του Τελωνείου Καλαμάτας Γιάννης Κάββουρας απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα του δήμου. Ο χώρος στάθμευσης θα λειτουργήσει με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, που το καλοκαίρι συρρέουν στην Παραλία.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου, «ο Δήμος Καλαμάτας θα τοποθετήσει κιγκλιδώματα για την οριοθέτηση του χώρου σταθμεύσεως, σε συνεργασία με το φορέα διαχειρίσεως, κατόπιν συνεννοήσεως και υποδείξεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας. Επίσης, καθ' όλη την περίοδο λειτουργίας του εν λόγω χώρου σταθμεύσεως, θα βρίσκεται σε αυτόν υπάλληλος του δήμου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ευταξία. Αυτονόητο είναι ότι, σε περίπτωση κατάπλου πλοίου, θα παύει η χρήση του χώρου αυτού ως πάρκινγκ, ώστε να εξυπηρετείται το εν λόγω σκάφος για όσο χρόνο χρειάζεται».


NEWSLETTER