Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 08:34

Ενοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ενοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Νοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη με αντίτιμο 1.200 ευρώ το μήνα στην χθεσινή δημοπρασία που έγινε από το δήμο κατά την οποία υπήρξε μόλις μια ενδιαφερόμενη και αυτή το πήρε.

Η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε μέσω δικηγόρου που την εκπροσώπησε, ήταν της Γεωργίας Σμυρνιώτη από την Αθήνα της οποίας ο σύζυγος κατάγεται από την Κυπαρισσία. Η χρονική διάρκεια της ενοικίασης είναι για 25 χρόνια, ενώ ο ενοικιαστής θα αναλάβει την αποκατάσταση του κτιρίου, με το ποσό αυτό να έχει κοστολογηθεί από την τεχνική υπηρεσία στις 210.000 ευρώ, δαπάνη η οποία θα αφαιρεθεί από την καταβολή του ενοικίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η δημοπράτηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και δεν υπήρξε άλλος ενδιαφερόμενος. Μάλιστα αν και η κατώτερη προσφορά που μπορούσε να δώσει ήταν 1.050 ευρώ το μήνα, η τελική της προσφορά ήταν στα 1.200 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπήρχε ικανοποίηση στα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού στην οποία πρόεδρος ήταν ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, καθώς η υπόθεση αυτή είχε αίσιο τέλος.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER