Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 08:34

Ενοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ενοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Νοικιάστηκε το τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη με αντίτιμο 1.200 ευρώ το μήνα στην χθεσινή δημοπρασία που έγινε από το δήμο κατά την οποία υπήρξε μόλις μια ενδιαφερόμενη και αυτή το πήρε.

Η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε μέσω δικηγόρου που την εκπροσώπησε, ήταν της Γεωργίας Σμυρνιώτη από την Αθήνα της οποίας ο σύζυγος κατάγεται από την Κυπαρισσία. Η χρονική διάρκεια της ενοικίασης είναι για 25 χρόνια, ενώ ο ενοικιαστής θα αναλάβει την αποκατάσταση του κτιρίου, με το ποσό αυτό να έχει κοστολογηθεί από την τεχνική υπηρεσία στις 210.000 ευρώ, δαπάνη η οποία θα αφαιρεθεί από την καταβολή του ενοικίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η δημοπράτηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και δεν υπήρξε άλλος ενδιαφερόμενος. Μάλιστα αν και η κατώτερη προσφορά που μπορούσε να δώσει ήταν 1.050 ευρώ το μήνα, η τελική της προσφορά ήταν στα 1.200 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπήρχε ικανοποίηση στα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού στην οποία πρόεδρος ήταν ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, καθώς η υπόθεση αυτή είχε αίσιο τέλος.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER