Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 15:45

Οδηγίες για κατασκηνωτές από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οδηγίες για κατασκηνωτές από το Δήμο Καλαμάτας

Να προσέχουν τα παιδιά σα να είναι δικά τους, για να μη συμβεί κάτι σε οποιοδήποτε παιδί, ζήτησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας από τα στελέχη και το προσωπικό της κατασκήνωσης στην Αγία Μαρίνα Ταϋγέτου, που ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Προέτρεψε τα στελέχη να παίζουν με τα παιδιά, να τους φτιάξουν ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, να τα κάνουν να χαρούν και να απολαύσουν την κατασκήνωση.

Στο μεταξύ το Δ.Σ. της κατασκήνωσης ανακοίνωσε για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση κατά τις αντίστοιχες κατασκηνωτικές περιόδους:

α) 1η περίοδος από 4 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου: Αναχώρηση από την Καλαμάτα για τον Ταΰγετο, με μισθωμένο λεωφορείο: Δευτέρα 4-7-2016, ώρα 8.30 π.μ. από την πλατεία Υπαπαντής.
Επιστροφή από τον Ταΰγετο στην Καλαμάτα την Πέμπτη 14-7-2016 και άφιξη στην πλατεία Υπαπαντής μεταξύ 11 και 11.30 το πρωί. β) 2η περίοδος από 18 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου:
Αναχώρηση από την Καλαμάτα για τον Ταΰγετο, με μισθωμένο λεωφορείο: Δευτέρα 18-7-2016 και ώρα 8.30 το πρωί από την πλατεία Υπαπαντής. Επιστροφή από τον Ταΰγετο στην Καλαμάτα την Πέμπτη 28-7-2016 και άφιξη στην πλατεία Υπαπαντής μεταξύ 11 και 11.30 το πρωί.

Για τη 2η περίοδο, από 18 έως 27 Ιουλίου, στην οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, υπάρχει η δυνατότητα συμπληρωματικών αιτήσεων. Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, στο Διοικητήριο (ισόγειο, γραφεία 358 και 370).

Το Δ.Σ. της κατασκήνωσης επισημαίνει ότι τα απαραίτητα προσωπικά εφόδια των παιδιών κατά την παραμονή τους στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας είναι: Σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες προσώπου-μπάνιου, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι, βούρτσα μαλλιών, εσώρουχα, πιτζάμες, μπουφάν, δύο πουλόβερ, κάλτσες, αθλητικά παπούτσια, καπέλο, εξωτερικά ενδύματα (κατά προτίμηση χειμερινά), τηλεκάρτα και φακός. Προαιρετικά: Μουσικά όργανα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία.

 

Το επισκεπτήριο είναι την Κυριακή 10 και 24 Ιουλίου, ώρες 10 το πρωί έως 8 το βράδυ. Το τηλέφωνο κατασκήνωσης είναι 27210 98147.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα, η Διεύθυνση ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Η παραλαβή των παιδιών μπορεί να γίνεται από τους γονείς ή από τρίτους με εξουσιοδότηση από τους γονείς.
Το Δ.Σ. της κατασκήνωσης παρακαλεί τους γονείς να αποφύγουν ψαλιδάκια, μαχαιράκια, νυχοκόπτες, αιχμηρά αντικείμενα κ.λπ., καθώς έτσι αποφεύγεται ο κακός χειρισμός τους από τα παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER