Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 19:01

Την ιδιωτικοποίηση των πάρκινγκ του Νέδοντα επιβεβαίωσε ο Μπούχαλης 

Γράφτηκε από τον

Οδηγός έριξε κέρμα 50λεπτο, στην έξοδο, για να ανοίξει η μπάρα, αντί να έχει πληρώσει πριν και να ακυρώσει το εισιτήριο εισόδου στο νότιο μεγάλο πάρκινγκ του Νέδοντα. Και αφού η μπάρα δε σηκωνόταν, τη σήκωσε ο ίδιος προκαλώντας ζημιά και αφού είχε δημιουργήσει ουρά αυτοκινήτων στην έξοδο του πάρκινγκ.

Αυτή ήταν μια από τις εικόνες που μετέφερε χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, για τις ευθύνες του κόσμου για την αποτυχία του αυτόματου συστήματος λειτουργίας των πάρκινγκ.

Απαντώντας σε ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Φαββατά, ο Δ. Μπούχαλης επιβεβαίωσε ότι έχουν μειωθεί τα έσοδα του δήμου από τα πάρκινγκ, λόγω ΦΠΑ και φορολογίας κι επεσήμανε πως η ιδιωτικοποίηση των πάρκινγκ θα γίνει μετά από μελέτη, που θα δείχνει ότι η λειτουργία από τον ίδιο το δήμο δε συμφέρει και πως τα έσοδα από την ιδιωτικοποίηση θα είναι για το δήμο τα ίδια με σήμερα. Ταυτόχρονα, παρατήρησε ότι η ιδιωτικοποίηση θα υλοποιηθεί και με κριτήριο την εξυπηρέτηση του κόσμου, που πηγαίνει σε δουλειές και σε γιατρούς.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η εταιρεία που εγκατέστησε το αυτόματο σύστημα λειτουργίας, έχει καταλάβει ότι δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της και πως το "διαζύγιο" θα γίνει κοινή συναινέσει και χωρίς δικαστική εμπλοκή.

Γ.Σ.