Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 19:01

Την ιδιωτικοποίηση των πάρκινγκ του Νέδοντα επιβεβαίωσε ο Μπούχαλης 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την ιδιωτικοποίηση των πάρκινγκ του Νέδοντα επιβεβαίωσε ο Μπούχαλης 

Οδηγός έριξε κέρμα 50λεπτο, στην έξοδο, για να ανοίξει η μπάρα, αντί να έχει πληρώσει πριν και να ακυρώσει το εισιτήριο εισόδου στο νότιο μεγάλο πάρκινγκ του Νέδοντα. Και αφού η μπάρα δε σηκωνόταν, τη σήκωσε ο ίδιος προκαλώντας ζημιά και αφού είχε δημιουργήσει ουρά αυτοκινήτων στην έξοδο του πάρκινγκ.

Αυτή ήταν μια από τις εικόνες που μετέφερε χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, για τις ευθύνες του κόσμου για την αποτυχία του αυτόματου συστήματος λειτουργίας των πάρκινγκ.

Απαντώντας σε ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Φαββατά, ο Δ. Μπούχαλης επιβεβαίωσε ότι έχουν μειωθεί τα έσοδα του δήμου από τα πάρκινγκ, λόγω ΦΠΑ και φορολογίας κι επεσήμανε πως η ιδιωτικοποίηση των πάρκινγκ θα γίνει μετά από μελέτη, που θα δείχνει ότι η λειτουργία από τον ίδιο το δήμο δε συμφέρει και πως τα έσοδα από την ιδιωτικοποίηση θα είναι για το δήμο τα ίδια με σήμερα. Ταυτόχρονα, παρατήρησε ότι η ιδιωτικοποίηση θα υλοποιηθεί και με κριτήριο την εξυπηρέτηση του κόσμου, που πηγαίνει σε δουλειές και σε γιατρούς.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η εταιρεία που εγκατέστησε το αυτόματο σύστημα λειτουργίας, έχει καταλάβει ότι δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της και πως το "διαζύγιο" θα γίνει κοινή συναινέσει και χωρίς δικαστική εμπλοκή.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER