Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 18:50

Οικονομία στο νερό συστήνει η ΔΕΥΑ Κορίνθου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οικονομία στο νερό συστήνει η ΔΕΥΑ Κορίνθου

Οικονομία στη χρήση του νερού, και μόνο για ανάγκες ύδρευσης, συστήνει σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δήμο Κορινθίων, η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης (ΔΕΥΑΚ) της πόλης, διότι όπως επισημαίνεται, ο ήπιος χειμώνας, «δημιούργησε σοβαρά προβλήματα επάρκειας νερού» και είναι ορατός ο κίνδυνος εκ περιτροπής υδροδότησης αν γίνεται αλόγιστη χρήση.

 

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι, η ΔΕΥΑ Κορίνθου κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου, από τον Άσσο μέχρι και το Κόρφο, αλλά οι ποσότητες του νερού που αντλούνται από τις γεωτρήσεις ή τις πηγές της Στυμφαλίας είναι περιορισμένες και όσο περνάει ο καιρός, αυτές θα μειώνονται.

Επιπλέον αναφέρεται ότι «το νερό παρέχεται στους καταναλωτές, αποκλειστικά για τις ανάγκες ύδρευσης των ακινήτων και όχι για άλλες χρήσεις όπως άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων κλπ».

Τέλος, γίνεται σύσταση να χρησιμοποιείται το νερό με οικονομία για να υπάρξει επάρκεια, ενώ τονίζεται ότι «σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν εκ περιτροπής διακοπές υδροδότησης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER