Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 10:11

Κατσίβελας κατά Καμπόσου για τη διαχείριση σκουπιδιών

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κατσίβελας κατά Καμπόσου για τη διαχείριση σκουπιδιών

Δεν συμμετείχε στην προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της ΠΕΔ ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, όπως σημειώνει ο ίδιος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο Δημήτρη Καμπόσο, καταλογίζοντάς του ότι παρακωλύει την ροή πραγμάτων και οδηγεί όλη την Περιφέρεια σε τραγωδία. Υπογραμμίζει επίσης ότι η συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι άσκοπη, άτοπη και στερείται νοήματος.

Χαρακτηριστικά στην χθεσινή του επιστολή προς τον κ. Καμπόσο σημειώνει: 

«Οπως πολύ καλά γνωρίζετε την Δευτέρα 11-7-2016 πρόκειται να συνεδριάσει ο ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου με κύριο θέμα την έγκριση του ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας μας που είναι ο μόνος αρμόδιος για την διαχείριση των απορριμμάτων. Ως επίσης οι αποφάσεις του είναι οι μόνες νόμιμες και με δυνατότητες εφαρμογής και υλοποίησης. 

Η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου είναι και άσκοπη και άτοπη και στερείται νοήματος. Αποτελεί κοινή αίσθηση πλέον ότι παρακωλύετε την ροή των πραγμάτων και οδηγείτε όλη την Περιφέρεια σε τραγωδία. 

Βεβαίως σαν δήμαρχος του σεβαστού δήμου σας, έχετε την υποχρέωση να υποστηρίζετε την επιλογή σας, πλην όμως αυτό δεν τεκμαίρεται από την θέση σας ως προέδρου της ΠΕΔ όπου έχετε υποχρέωση να λειτουργείτε με άλλα κριτήρια και άλλες προτεραιότητες. Θα είχε ίσως νόημα να συγκαλούσατε την Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ αλλά αυτό από ό,τι φαίνεται δεν σας χρειάζεται.

Ως εκ τούτου και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στον δήμο μου, δεν θα μπορέσω να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση».

Κ.Μπ.

 

 

Σχόλια  

0 # Πολίτης Παναγιώτης 09-07-2016 17:17
Οι συνεχείς κριτικές του κ. Κατσίβελα προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, μου θύμισε κάτι που έλεγαν σαν ανέκδοτο οι Έλληνες πολιτικοί .πρόσφυγες προερχόμενοι από την τότε Σ.Ε. Έλεγαν οι σύντροφοι ότι: κάθε βράδυ η προσευχή των κομματικών στελεχών της συγκεκριμένης χώρας ήταν .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Πολίτης Παναγιώτης 10-07-2016 20:44
>.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER