Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 15:13

Απάντηση για την πλακόστρωση του χώρου νότια του "Πανελληνίου" 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απάντηση για την πλακόστρωση του χώρου νότια του "Πανελληνίου" 

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας σας στις 4 Οκτωβρίου 2016, αναφέρονται διαμαρτυρίες από συμπολίτες μας για δήθεν κοπή δένδρων, στο χώρο νότια του «Πανελληνίου», όπου εκτελείται έργο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας. 

Σας πληροφορούμε ότι κανένα δένδρο δεν έχει κοπεί. 

Επισημαίνουμε δε ότι ο συγκεκριμένος χώρος, στον οποίον αναφέρεται το δημοσίευμά σας, ήταν χώρος γεμάτος σκουπίδια κάθε είδους, αφώτιστος και συχνά τόπος συγκέντρωσης αντικοινωνικών στοιχείων, ενώ εχρησιμοποιείτο και ως ουρητήριο. Η προσπάθεια που γίνεται, με μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και άδειες των αρμοδίων Υπηρεσιών, αποσκοπεί στην αναβάθμιση του χώρου με χρησιμοποίηση των παλιών κυβόλιθων της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, στον ευπρεπισμό του και στην προσθήκη δέντρων και ποτέ στην κοπή τους, όπως λανθασμένα ανεγράφη.

Ο χώρος αυτός, μαζί με παρακείμενους, μέχρι τα όρια του χώρου που έχει διατεθεί στο «Πανελλήνιο», θα αποδοθεί καθαρός σε κοινή χρήση και για οργάνωση εκδηλώσεων. Μαζί δε με το φωτισμό του μόλου στο ΝΟΚ, ο οποίος ολοκληρώνεται, θα οδηγήσουν στη γενικότερη αναβάθμιση και βελτίωση της ελκυστικότητας του συγκεκριμένου πανέμορφου σημείου της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και της πόλης μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Χαράλαμπος Βγενής

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER