Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 13:33

Με Δημ. Σωτηρόπουλο προχωράει το ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με Δημ. Σωτηρόπουλο προχωράει το ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Με Δημ. Σωτηρόπουλο
προχωράει το ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητα του γιατρού Δημήτρη Σωτηρόπουλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Φιλιατρών, ανακοίνωσε χθες για τη δημαρχία της Τριφυλίας ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας“.
Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους Θανάση Πετρόπουλο, δημοτικό σύμβουλο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Δριμή, δήμαρχο Αετού, Γιώργο Γαλάνη, πρώην δήμαρχο Αυλώνα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δήμου Αετού, και Θεόδωρο Τσαλαμανδρή, πρόεδρο της Κοινότητας Τριπύλας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
«Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της κοινωνίας μας για ανεξαρτησία, πολυφωνία, ισοπολιτεία, διαφάνεια, δικαιοσύνη, σοβαρότητα, εντιμότητα, σχεδιασμό, προγραμματισμό και κυρίως σεβασμό προς τον πολίτη, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Ως υποψήφιο δήμαρχο προτείνουμε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, καταξιωμένο γιατρό και γαλουχημένο στα αυτοδιοικητικά ιδανικά, ο οποίος μπορεί πέρα από τοπικισμούς να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διευρυμένου Δήμου Τριφυλίας.    Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη δημιουργική και προοδευτική προσπάθεια για την επιτυχία του νέου θεσμού. Ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός σε κάθε νέα σκέψη, πρόταση, ιδέα».
Σε δήλωσή του ο Δημ. Σωτηρόπουλος τονίζει:
«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την “Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας“ να ηγηθώ ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα δήμο ενιαίο, δυνατό, αναπτυξιακό και δυναμικό, σύγχρονο και προοδευτικό.
Η συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων του νέου δήμου μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αποτελεί το θεμέλιο για την επιτυχία του δήμου μας, την ευημερία και προκοπή των κατοίκων του, ώστε να καταλάβει ο δήμος μας περίοπτη θέση, όπως του αξίζει, στο νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης.
Καλώ όλους, αδιακρίτως των πολιτικών ιδεολογιών καθενός, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτή συμπαράταξη της “Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας“, διότι τα μηνύματα της επιτυχίας και ανάπτυξης του νέου δήμου μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύει η χώρα μας, είναι ελπιδοφόρα.
Ο δήμος μας είναι υποχρεωμένος να πετύχει και θα πετύχει».

Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER