Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 14:15

Πρόταση Δελφάκη για νεανική επιχειρηματικότητα

Γράφτηκε από την

Σε επίσκεψη του στα κτίρια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, ο Νίκος Δελφάκης ανακοίνωσε την υποστήριξη του στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας  για την δημιουργία θερμοκοιτίδας νέων επιχειρήσεων. Όπως δήλωσε ο Νίκος Δελφάκης οφείλουμε να δώσουμε κίνητρα στους νέους μας, να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Η θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων, είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία αφού θα παρέχει  στους νέους μας  την πρώτη στήριξη (χώρο εγκατάστασης της επιχείρησης τους και γραμματειακή υποστήριξη)  ώστε να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια. Πρόκειται για μια υποδομή που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τρίπολη προσφέρει μια καλή χωροθέτηση για ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η Τρίπολη δικαιούται να δημιουργήσει την πρώτη θερμοκοιτίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Τέλος, ο Νίκος Δελφάκης αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για την δημιουργία του Μουσείου της Ιστορίας των Επαγγελμάτων, μια απαραίτητη υποδομή για την τουριστική ανάδειξη της Τρίπολης.
Ο Δήμος οφείλει να συνεργαστεί και θα συνεργαστεί από την 1η Ιανουαρίου, με όλους  τους αρμόδιους φορείς   για να γίνει πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια, κατέληξε ο Νίκος Δελφάκης.


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού