Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 08:01

Πύλος: Εκοψε πίτα η παράταξη του Καφαντάρη

Γράφτηκε από την

Την πίτα της έκοψε προχθές το βράδυ στο κέντρο "Μηδέν" στην Πύλο, η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας "Δύναμη ελπίδας", με αφορμή και την συμπλήρωση 2,5 χρόνων της δημοτικής αρχής στο τιμόνι του δήμου.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Καφαντάρης στην σύντομη ομιλία-απολογισμό του, έδωσε έμφαση στα έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη χρονική περίοδο, λέγοντας ότι κύριο μέλημά του είναι να βρουν δουλειά οι νέοι του δήμου. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε τα καθημερινά ζητήματα των δημοτών μας και των μεγάλων προκλήσεων της αυτοδιοίκησης, που η οικονομική κρίση μας δημιούργησε. Κάναμε έργα που χρόνια είχε να δει ο τόπος μας, διεκδικήσαμε μεθοδικά και με προτάσεις οικονομικούς πόρους από την Πολιτεία και τους πήραμε. Δημοπρατήσαμε και θα συνεχίσουμε και το 2017, με τα νέα έργα του ΕΣΠΑ, για να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου μας. Εχουμε ένα σημαντικό τεχνικό πρόγραμμα, με παρεμβάσεις σε όλες τις περιοχές της δημοτικής μας ευθύνης, ώστε να συντηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερας Νικόλαος, με το Δημήτρη Καφαντάρη να δηλώνει ότι «μαζί θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το 2020».