Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 12:07

Δήλωση Τατούλη για την 28η Οκτωβρίου και ομιλία στο Κιάτο

Γράφτηκε από την

Τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Καλαμάτα, παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος, Πέτρος Τατούλης.

Στο μήνυμα του για την επέτειο ο κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχει η Πελοπόννησος να φύγει μπροστά, 70 χρόνια μετά το Όχι της Ελλάδας στις δυνάμεις του άξονα και τις καταστροφικές συνέπειες:

"Η επέτειος του ιστορικού ΟΧΙ βρίσκει την χώρα μας μπροστά σε μια καμπή με προκλήσεις για το αύριο που δεν διαφέρουν πολύ από την αντίσταση στις δυνάμεις του Άξονα πριν από 70 χρόνια. Το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, το αύριο των οικογενειών μας κρίνεται, όπως και τότε, στις καθαρές κουβέντες. Βρισκόμαστε μπροστά στην ιστορική στιγμή να πούμε την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι. Να πατήσουμε γερά πάνω στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να κάνουμε το μεγάλο άλμα.

Η προοπτική να φύγει η πατρίδα μας  μπροστά βρίσκεται στα χέρια μας, και η ισχύς του σημερινού ΝΑΙ στην πρόοδο και την υπέρβαση, που έχει συντελεστεί στην κοινωνία, μας προσφέρει την δύναμη να το πετύχουμε.

Εμείς σήμερα έχουμε αποφασίσει να πάμε μπροστά και ΟΧΙ πίσω. Να χτίσουμε πάνω στο καινούργιο και ΟΧΙ να το αντιπαλέψουμε και να το αποδομήσουμε. Ο συμβολισμός της σημερινής επετείου μας θυμίζει ξανά ότι μπορούμε να βαδίσουμε στο δρόμο της δημιουργίας, να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση, να ζήσουμε το όνειρο
και να καρπωθούμε το αποτέλεσμα."




Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης βρίσκεται στο νομό Αρκαδίας.
Το απόγευμα  θα επισκεφθεί το νομό Κορινθίας. Συγκεκριμένα
στις 19.00 θα είναι στο Βέλο και
στις 20.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κιάτο, στον Πεζόδρομο της Οδού Κλεισθένους. Την προσφώνηση θα κάνει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων κ. Γιώργος Δέδες.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις Αποθήκες ΑΣΟ.
Ύστερα θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Αείμνηστης Κορινθίας Δημιουργού Ευφροσύνης Χαστούπη-Παρούση στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου.

Στις 23.00 θα παραστεί στην εκδήλωση Νεολαίας στο WAVES Λουτρακίου (δίπλα στο καζίνο).


NEWSLETTER