Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 12:26

Αύριο η προεκλογική Πετράκου στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου στην Αρκαδία, θα γίνει αύριο στις 7:30 μ.μ  στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.
Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος. Χαιρετισμό θα απευθύνει η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Πάνυ Φουφοπούλου.
Αύριο το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες και καταστήματα στην Καλαμάτα.
Κατά τη χθεσινή του περιοδεία στους Μολάους, τη Μονεμβασιά και τη Σκάλα, ο Θανάσης Πετράκος, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Είναι προκλητικό λοιπόν, όταν αυτή είναι η κατάσταση της Πελοποννήσου, να έρχονται σήμερα οι κύριοι Δράκος και Τατούλης και να υπόσχονται, ο μεν κ. Δράκος ότι θα κάνει «δυνατή» την Πελοπόννησο όταν ευθύνεται για το ότι η Μεσσηνία είναι αδύνατη, ο δε κ. Τατούλης να μας μιλάει για «νέα» Πελοπόννησο και να λέει όχι στα «χαμένα χρόνια» λες και εμείς και εσείς είμαστε υπουργοί, βουλευτές και νομάρχες, εμείς και εσείς ευθυνόμαστε για τα «χαμένα χρόνια».
Πώς θα γίνει «δυνατή» και «νέα» κ. Δράκο και κ. Τατούλη η Πελοπόννησος όταν δεν λέτε ούτε για προεκλογική κατανάλωση ότι θα αγωνιστείτε για αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και για την αύξηση των πόρων του περιφερειακού προγράμματος του ΕΣΠΑ; Όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων συρρικνώνεται από το 2008 με δραματικούς ρυθμούς και το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ είναι μόλις 391 εκατ. ευρώ αντί να ήταν 1200 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 1/3 από αυτό που είχαν υποσχεθεί και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπανδρέου; Και όταν βέβαια σε αυτό το «αναιμικό» περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ η απορροφητικότητα είναι μετά 3,5 χρόνια, μόλις στο 13,5% λόγω μη καταβολής της εθνικής συμμετοχής.
Με αυτά τα «ψίχουλα» θα κάνουν «νέα» και «δυνατή» την Πελοπόννησο ο κ. Τατούλης και ο κ. Δράκος;».

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού



NEWSLETTER