Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 09:53

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, Γιάννης Γρυπιώτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, Γιάννης Γρυπιώτης

 

 

Και από δήμαρχος Ευρώτα παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, Γιάννης Γρυπιώτης. Και αυτή τη φορά οι παραιτήσεις είναι οριστικές και αμετάκλητες. 

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Καλαμάτας, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην, έτσι κι αλλιώς, εξόχως προβληματική λειτουργία του ΦΟΔΣΑ. Στο μεταξύ, πολύ μεγάλα είναι τα οικονομικά προβλήματα του ΦΟΔΣΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος δημιουργίας οικονομικού προβλήματος στα μέλη του. Ηδη, η εταιρεία Hellenic Waste Recycling κατέθεσε αίτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης - διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, για την άμεση καταβολή χρεών του πρώην ΕΣΔΙΣΑ Λακωνίας, του οποίου διάδοχος είναι ο ΦΟΔΣΑ. Δηλαδή, η εταιρεία ζητεί την πληρωμή της από εννέα δήμους, κατά κανόνα με υγιή οικονομικά, μεταξύ των οποίων ο Δήμος Καλαμάτας. Ο Δήμος Καλαμάτας ετοιμάζει την άμυνά του.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, με θέματα την απόφαση για προώθηση διαδικαστικών ζητημάτων για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την αποδοχή ή μη της παραίτησης του προέδρου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER