Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 15:56

Πώς υποδέχθηκαν οι Αρχές της Μεσσηνίας το 2018

Γράφτηκε από την
Πώς υποδέχθηκαν οι Αρχές της Μεσσηνίας το 2018

 

Με ευχές για ενότητα, συνεννόηση, καλύτερη χρονιά,και τέλος των μνημονιακών πολιτικών, υποδέχθηκαν το 2018 οι αρχές και οι φορείς της Μεσσηνίας. 

Μετά τη δοξολογία σήμερα το πρωί, στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής, στο Διοικητήριο, στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας”, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ευλόγησε την πρωτοχονιάτικη πίτα. Ο σεβασμιώτατος ευχήθηκε κουράγιο κι ελπίδα και αναφερόμενος στο Σκοπιανό, παρατήρησε ότι πρέπει να έχουμε ενότητα για να πετύχουμε την επιβεβαίωση της εθνικής μας ταυτότητας.

Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη ευχήθηκε ευημερία, δημιουργία και αισιοδοξία και ζήτησε στήριξη από την κυβέρνηση για το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος και το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Τις ευχές τους έδωσαν ακόμα οι βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι των μειοψηφιών Νίκος Πατσαρίνος και Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης.

Το φλουρί έτυχε στη Δ. Λυμπεροπούλου, που πήρε δώρο από την κ. Αλειφέρη ένα γούρι.


NEWSLETTER