Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 14:25

Συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη

Γράφτηκε από την
Συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Χρήστου Μαλαπάνη εξέδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

"Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης εκφράζει  τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη θλίψη του στην οικογένεια του  Χ. Μαλαπάνη, πρώην δημάρχου Καλαμάτας.

Όπως επισημαίνει ο Γ. Πατούλης στο συλλυπητήριο μήνυμα του, «ο Χ. Μαλαπάνης αποτελεί υπόδειγμα ανθρώπου ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια δίδαξε ότι το ήθος και η  αξιοπρέπεια αποτελούν ευθύνη όλων όσων θέλουν να υπηρετούν με συνέπεια θέσεις στο δημόσιο βίο. Εκφράζω  τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του».

Ο Χ. Μαλαπάνης ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά το 1982, το 1986 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας και τον Απρίλιο του 1990 δήμαρχος, μετά την παραίτηση του Στ. Μπένου από τη Δημαρχία. Επίσης ήταν δήμαρχος Καλαμάτας την τετραετία 1995 – 1998. Τις περιόδους 1991 – 1994 και 1999 – 2002 υπήρξε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας".


NEWSLETTER