Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 14:46

Ενημέρωση της Αναπτυξιακής για το «Μεσσηνία 2020»

Γράφτηκε από την

Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας ΑΕ Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος «Μεσσηνία 2020» πραγματοποίησε χθες στα γραφεία της ενημέρωση εν όψει της έκδοσης της 1ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για δράσεις δημοσίου χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Γιάννης Αργυράκης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους τόνισε την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων που δίνονται μέσα από το τοπικό πρόγραμμα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του προγράμματος Αντωνία Μπούζα με τη σειρά της επεσήμανε ότι το νέο πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη της υπαίθρου.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο συντονιστής του προγράμματος Ηλίας Σπαρτιάνος, ο οποίος ανέλυσε τις δύο δράσεις του τοπικού προγράμματος δημοσίου χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι δήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, η αντιδήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτα Ντίντα,  εκπρόσωποι των ΟΤΑ, υπηρεσιακά στελέχη αυτών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και λοιπών νομικών προσώπων.