Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 16:15

Δήλωση Μπεχράκη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Είμαστε ικανοποιημένοι  με το αποτέλεσμα που αποτελεί νίκη όλου του κόσμου του Δικτύου, ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών από μεγάλο φάσμα, που δουλέψαμε μαζί με ενθουσιασμό για να παρουσιάσου-
με μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση στους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας. Ευχαριστούμε τους φίλους και φίλες που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα τις μικρότερους σε ηλικία συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν. Από σήμερα το Δίκτυο ξεκινάει μία οργανωμένη προσπάθεια για την υπεράσπιση της δοκιμαζόμενης πόλης από την οικονομική κρίση και της επίλυσης σοβαρών προβλημάτων . Υποσχόμαστε τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ότι κ. Νίκας , στο μέτρο το δυνατού, δεν θα ασκεί ανεξέλεγκτη διοίκηση στο δήμο, θα υπάρχει μία μάχιμη ριζοσπαστική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στις γειτονιές και στην περιφέρεια, εκεί που οι πολίτες αντιστέκονται και διεκδικούν. Θα παρουσιάσουμε σύντομα προτάσεις για τα άμεσα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν κατά τη γνώμη μας τη δημοτική αρχή. Καλούμε τον κ. Νίκα να μην συνεχίζει να εμπλέκει τον Δήμο με τις δουλείες που έχει  χρεωθεί από το κομματικό του χρίσμα. Πρέπει να σταματήσει αμέσως τη γραμμή της σκληρής κομματικοποίησης που ακολουθεί μέχρι σήμερα , τραυματίζοντας κάθε αυτοδιοικητική λογική και την αξιοπρέπεια των Καλαματιανών .
Από το γραφείο τύπου ανακοινώθηκε ότι σήμερα το Βράδυ 9.00μμ. συνεδριάζει ο συνδυασμός και η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου Ενεργών Πολιτών που θα ασχοληθεί με το προγραμματισμό των δράσεων του Δικτύου .


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER