Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 14:08

Κρίσιμη συνεδρίαση της παράταξης Σωτηρόπουλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κρίσιμη συνεδρίαση της
παράταξης Σωτηρόπουλου

Συνεδριάζουν σήμερα το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο τα μέλη του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για να αποφασίσουν ποια στάση θα τηρήσουν στις δημοτικές εκλογές. Από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν στις εκλογές του Νοεμβρίου θα συμμετάσχει μόνο ένας "γαλάζιος" συνδυασμός ή αν εκτός από το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Γιάννη Σμυρνιώτη, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, θα συγκροτηθεί και άλλο ψηφοδέλτιο με πρόσωπα από το "στρατόπεδο" του κόμματος της
αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με δεδομένο ότι προχθές ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημοσθένης Σωτηρόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της επιλογής της Ρηγίλλης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες στη σημερινή συνεδρίαση να αποφασισθεί η συγκρότηση ψηφοδελτίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σωτηρόπουλος είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος δήμαρχος και είχε συμφωνήσει να είναι υποψήφιος ο διευθυντής της ΔΕΥΑΤ Κώστας Μανδρώνης. Μετά από αυτή την εξέλιξη όλα έδειχναν ότι η Ρηγίλλης θα στηρίξει ή τον κ. Μανδρώνη ή τον κ. Σμυρνιώτη. Λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της επιλογής ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε ότι στηρίζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και η δήλωση αυτή σύμφωνα με τον κ. Σωτηρόπουλο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Ρηγίλλης που ήθελε να "πλαγιοκοπήσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη".
Με δεδομένη τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας η επιλογή της Ρηγίλλης, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στη σημερινή σύσκεψη των μελών της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο ενδιαφερόμενος να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χρίστος Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λαμπρόπουλος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και εκτός των άλλων θα σταθμίσει και τη σημερινή απόφαση που θα ληφθεί στη σύσκεψη των μελών της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER