Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 11:27

Δήλωση Παρ. Παρασκευόπουλου για το Δήμο Γορτυνίας

Γράφτηκε από την






Εγώ προσωπικά και οι 173 συνεργάτες - υποψήφιοι του Συνδυασμού μας ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη στην τιμή και την εμπιστοσύνη του λαού της Γορτυνίας να μας αναδείξει με σημαντική διαφορά, πρώτη δύναμη από τις εκλογές της Κυριακής. Για μας οι πανηγυρισμοί περιτεύουν. Αυτήν ΄την πρωτιά, την ερμηνεύουμε αποκλειστικά και μόνο, ως εντολή ευθύνης, να δουλέψουμε με αφοσίωση για τον τόπο μας. Για τη Γορτυνία που αγαπάμε, που θέλουμε και οφείλουμε στα παιδιά μας.. Το μεγάλο προβάδισμα, της πρώτης Κυριακής, στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θα γίνει ένα μεγάλο ρεύμα αλλαγής για τη Γορτυνία. Η Γορτυνία αλλάζει σελίδα.Αφήνει πίσω την παθογένεια, την αδιαφάνεια και τον κομματισμό. Εγκαταλείπει ότι την πληγώνει. Η εντολή του λαού είναι και θα γίνει ακόμη πιο σαφής την Κυριακή. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Για τη Γορτυνία που μας ενώνει, για την οικουμενική Γορτυνία που δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της. Στο νέο δήμο όλοι οι δημότες του δήμου Γορτυνίας, θα είναι  ίσοι απέναντι στις ευκαιρίες που θα δίνονται. Κολλητοί, παρατρεχάμενοι τέλος.

Αγαπητοί συμπατριώτες
όλους αυτούς τους μήνες συναντήθηκαν οι αγωνίες και οι ελπίδες μαζί για τη Γορτυνία. Όλοι μαζί, μέσα από το διάλογο κτίσαμε ένα ελπιδοφόρο όραμα για τη Γορτυνία. Το αύριο της Γορτυνίας θα είναι ταυτόσημο με την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια. Θα χτίσουμε τη νέα Γορτυνία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης. Ολοι μαζί μπορούμε. Αξίζει για τη Γορτυνία.

Προσωπικά, θέλω να σας διαβεβαιώσω, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ότι η εμπιστοσύνη και η δύναμη που μου δείχνεται, δεν θα επιτρέψω όύτε σε μένα ούτε από τους συνεργάτες μου να παρερμηνευθεί. Θα είμαι δήμαρχος όλων των Γορτύνιων. Χωρίς εξαιρέσεις. Αδιαφορώντας εάν  είχα την υποστήριξη ή όχι. Από εδώ και πέρα και μετά τις εκλογές, θα έχουμε μια σημαία και ένα χρώμα. Τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ μας. Αξίζει! Σας καλώ σε εγρήγορση. Οσο πιο μαζική θα είναι η συμμετοχή στις εκλογές, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή της Γορτυνίας.

Θέλω, δε, να αναφερθώ ξεχωριστά, στους συμπατριώτες μου που είτε συμμετείχαν σε άλλα ψηφοδέλτια, είτε ψήφισαν διαφορετικά. Δεν θέλω να έχουν συναισθήματα ήττας. Μπορεί να χάσατε μια μάχη. Αυτό εντάσσεται στους κανόνες της δημοκρατίας. Τον πόλεμο, όμως, για τη Γορτυνία, θα τον δώσουμε μαζί. Θα τιμήσω, την ιστορία και την παρουσία των συμπατριωτών που διεκδίκησαν και αυτοί την ευκαιρία να υλοποιήσουν τα δικά τους σχέδια για τη Γορτυνία, και στα ζητήματα που συμφωνούμε και αυτά είναι πολλά, σας διαβεβαιώνω, ότι με αξιοπρέπεια και διαφάνεια θα επιδιώξω τη συνεργασία. Το χέρι της καρδιάς στη συνεργασία για το καλό της Γορτυνίας θα είναι σταθερά απλωμένο σε κάθε πατριώτη. Κανείς δεν περισσεύει. Ολοι μαζί, με οικουμενική ενότητα, για την οικουμενική Γορτυνία.

Παρασκευάς Παρασκευόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας
του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ - νέα εποχή.


NEWSLETTER