Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:04

Προεκλογικές συναντήσεις στη Μεσσήνη: Στο πλευρό του Νίκα, Καπέλιος και Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

Με αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου Μεσσήνης που πρόσκεινται στη Ν.Δ. συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Στη συνάντηση εντύπωση προκάλεσε η παρουσία και συμμετοχή του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Καπέλιου, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για το έργο και τη δράση του Π. Νίκα στη δημοτική αρχή Καλαμάτας και τη συνεργασία που είχε μαζί του ως επικεφαλής της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία και πανελλαδικά.

Παρέστησαν, ακόμα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και ο τέως δήμαρχος Μεσσήνης και μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος, που παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο για να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κ. Νίκα, φιλοδοξώντας να διεκδικήσει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Το “παρών” έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι και σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων. Στο πάνελ μαζί με τον Π. Νίκα ήταν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου.
“Η πορεία συνεχίζεται και στους 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου με συναντήσεις αυτοδιοικητικών στελεχών. Σύνθημά μας η ενότητα και η αποτελεσματικότητα!” σημειώνει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Την Παρασκευή ο κ. Νίκας θα βρεθεί στον Μελιγαλά, όπου στις 8 το βράδυ θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου Οιχαλίας, που πρόσκεινται στη Ν.Δ.

Γ.Σ.