Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:23

Συναντήσεις Δέδε στην Καλαμάτα για περιφερειακό ψηφοδέλτιο

Γράφτηκε από τον

 

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται αύριο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και γ.γ. Υποδομών Γιώργος Δέδες, προκειμένου να έχει συνάντηση γνωριμίας με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση αναμένεται να παραστεί και ο Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (της περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει δημόσια τι θα κάνει. Ομως, σε προσωπικές συζητήσεις κι επαφές και με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πει ότι δεν θα είναι στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο δίπλα στον Γ. Δέδε κι έχει εκφράσει ενδιαφέρον να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας.

Σε μια πρώτη συνάντησή του στις 22 Οκτωβρίου στην Τρίπολη, με στελέχη και μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Δέδες είχε ενημερώσει ότι θα επισκεφθεί όλους τους νομούς της Περιφέρειας και πως θα έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη, για να σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία. Είχε πληροφορήσει ότι θα δημιουργηθούν επιτροπές για τη συγκρότηση του προγράμματος, στις οποίες θα μετέχουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι πολίτες, ανένταχτοι ή προερχόμενοι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Είχε επισημάνει πως θα κάνει άνοιγμα με πρόσωπα κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν αναγνωρισιμότητα στην κοινωνία και ηθικό προφίλ.

Γ.Σ.