Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 13:48

Με επικεφαλής Μπουντρούκα η "Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019" στις εκλογές

Γράφτηκε από την
Με επικεφαλής Μπουντρούκα η "Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019" στις εκλογές

Ο Γιάννης Μπουντρούκας θα είναι, όπως αναμενόταν ο επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019" στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019. 

Την απόφαση αυτή έλαβαν τα μέλη πολυμελούς αντιπροσωπείας μελών της νεοϊδρυθείσας παράταξης σε σύσκεψη, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του συνδυασμού κατά την χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής: 

1. Επικεφαλής της κοινής αυτοδιοικητικής προσπάθειας και της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» τίθεται ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

2. Το βασικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών αρχών όπως αυτή διατυπώθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» αποτελεί τη συλλογική δέσμευση και την πρόσκληση συμπαράστασης προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

3. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα ενισχύει τη βασική επιλογή της ριζικής ανανέωσης των υποψηφίων του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ενίσχυσης της ενωτικής συμπαράταξης των πολιτών της Περιφέρειας μας με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική και αναπτυξιακή αναγέννηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

4. Με νεότερες ανακοινώσεις θα γίνουν γνωστές οι διαδικασίες διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οριστικοποίηση του προγραμματικού πλαισίου.


NEWSLETTER