Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 18:55

Υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου

Γράφτηκε από την
Υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου

Υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας θα είναι Μαρία Οικονομάκου.

Η κ. Οικονομάκου, που έχει διατελέσει κατά το παρελθόν τόσο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και επανειλημμένα αντιδήμαρχος υπογράφει την πρώτη ανακοίνωση του συνδυασμού "Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ", του οποίου τίθεται επικεφαλής.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Αμετακίνητα συνεπής στη δέσμευσή μου για κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, ανακοινώνω σήμερα προς όλους τους συνδημότες μου το όνομα του συνδυασμού μας: «Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ».

Σε αυτή την προσπάθεια απευθύνομαι και αγκαλιάζω όλους τους Καλαματιανούς, πέρα και έξω από κομματικές ταμπέλες και πρόσημα, μακριά από διαχωρισμούς και πολιτικές αντιπαλότητες. Η Καλαμάτα έχει ανάγκη όλους τους δημότες της και αυτή την ανάγκη υπηρετώ, χρόνια τώρα, με συνέπεια, πείσμα και δύναμη. Είμαι αυτή, όπως με ξέρετε. Σε λίγο θα μπορώ να σας ανακοινώσω και τις ομάδες εργασίας μας, το έμβλημα και το λογότυπο του συνδυασμού μας και, βέβαια, τις γενικές γραμμές του σχεδίου μας για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας, που θέλω να έχω προσωπικά με καθέναν, σας γνωρίζω ότι από τον επόμενο μήνα θα λειτουργεί ο προσωρινός χώρος συγκέντρωσης του συνδυασμού μας στην οδό Μακεδονίας 9, 2ος όροφος, όπου θα βρίσκομαι κάθε Τετάρτη απόγευμα. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πρώτης επαφής και γνωριμίας μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώμες για τα δημοτικά πράγματα που μας ενδιαφέρουν, ιεραρχώντας προτεραιότητες για τη νέα δημοτική μας αρχή και συνδιαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ιδιαίτερες πτυχές του εκλογικού μας προγράμματος.

Όλες και όλοι μας θέλουμε και οραματιζόμαστε έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, φιλικό, με απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένα Δήμο με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του. Ένα Δήμο της αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Ένα Δήμο ελκυστικό στους επισκέπτες του".

 

Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Μαρία Ηλ. Οικονομάκου

Υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας


NEWSLETTER