Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 20:03

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης

Γράφτηκε από τον

Την απόφασή του να καταθέσει υποψηφιότητα δημάρχου και να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας επιβεβαίωσε σήμερα με δήλωσή του ο Βασίλης Τζαμουράνης, διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του δήμου.

Παρατήρησε, μάλιστα, ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με παρουσίαση προσώπων και στόχων της πρότασής του. Ο κ. Τζαμουράνης ανέφερε ότι μόλις γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, υπήρξε συγκινητική υποδοχή από τον κόσμο. Αφού υπενθύμισε ότι υπηρέτησε όλες τις δημοτικές αρχές κι έζησε από κοντά όλες τις φάσεις εξέλιξης της Καλαμάτας από το 1980, είπε πως απέκτησε σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες, που μπορεί να είναι χρήσιμες στην υπηρεσία της πόλης.

Επεσήμανε τη βαθιά πίστη του στη συνεννόηση και στη συνεργασία που είναι και το ζητούμενο με τον “Κλεισθένη” και δήλωσε πως με διάθεση προσφοράς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι επικεφαλής ακομμάτιστης και πολυσυλλεκτικής κίνησης, από άτομα της κοινωνίας που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Ο Β. Τζαμουράνης δήλωσε ότι η κίνηση θα εγγυηθεί τη συνέχεια της δυναμικής πορείας της πόλης και του δήμου, με στόχο να πάει ακόμα ψηλότερα και φιλοδοξία να γίνει πρώτη πόλη και δήμος στην Πελοπόννησο και ευρύτερα. Οσον αφορά το κώλυμα εκλογιμότητας που έχει, λόγω της υπηρεσιακής του θέσης στο δήμο, έκανε λόγο για αδυναμία εφαρμογής του νόμου που έχει παραδεχθεί το υπουργείο Εσωτερικών και ανέφερε πως έχει δοθεί διαβεβαίωση για νομοθετική ρύθμιση.

Γ.Σ.