Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 15:15

Μεσσηνία: Υποψήφια με την "Νέα Πελοπόννησο" η Νίνα Δράκου

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Υποψήφια με την "Νέα Πελοπόννησο" η Νίνα Δράκου

Την υποψηφιότητα της Νίνας Δράκου με τη "Νέα Πελοποννήσου" στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι "με την προσθήκη της Νίνας Δράκου στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας στη Μεσσηνία και ιδίως στον τομέα του πολιτισμού, όπου διαθέτει σημαντική εμπειρία και έχει διακριθεί ιδιαίτερα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου".
Από την πλευρά της η κ. Δράκου δήλωσε: "Εντάσσομαι στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου με ιδιαίτερη χαρά, πιστεύοντας ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου θα προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του έργου του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη σε θέματα κυρίως πολιτισμού και τουρισμού. Το υψηλό πολιτικό προφίλ του Περιφερειάρχη σε συνδυασμό με τη διάθεση μου προσφοράς για τον τόπο με οδήγησαν να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του κ. Τατούλη".

Βιογραφικό Νίνας Δράκου

- Διευθύντρια του Κυπέλλου Χορού Καλαμάτας Dance Cup
- Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Master μεταφράστριας
- Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά
- Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στη διοργάνωση διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων
- Είναι παντρεμένη με το δικηγόρο Χρήστο Χρυσό και έχει ένα παιδί.


NEWSLETTER