Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:10

"Αγωνιστική Συνεργασία" για δεύτερο γύρο: "Οι πολίτες που μας ψήφισαν έχουν την πολιτική ωριμότητα να αποφασίσουν"

Γράφτηκε από την

Η Γραμματεία της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», μετά τη συνεδρίασή της την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στην Τρίπολη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Α) Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που ψήφισαν τον συνδυασμό μας και μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε στο πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου, παρ’ ότι ο αντιδημοκρατικός εκλογικός νόμος μας "κλέβει" έδρα. Όπως είχαμε δηλώσει και προεκλογικά, θα είμαστε παρόντες και μέσα από την παρουσία μας στο νέο θεσμό, αλλά και έξω απ’ αυτόν, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα της Πελοποννήσου και σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, της νεολαίας, για ένα καλύτερο αύριο της Πελοποννήσου και των πολιτών της. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πολίτες ότι θα αγωνιστούμε μαζί με τον λαό για την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότιμη διανομή του πλούτου, την εργασία για όλους, ενάντια στη φτώχεια, τα κοινωνικά αδιέξοδα και την καταστροφή του περιβάλλοντος, που οδηγεί η πολιτική του μνημονίου.
Β) Για την παράταξή μας οι περιφερειακές εκλογές έληξαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.
Στην προεκλογική περίοδο με απολύτως σαφή τρόπο τονίσαμε ότι οι θέσεις, το πρόγραμμά μας και οι αρχές μας είναι ριζικά αντίθετες με τις θέσεις και τις πολιτικές των παρατάξεων του κ. Τατούλη και του κ. Δράκου. Ήμασταν και είμαστε απέναντι ΚΑΙ στο πρωτότυπο «πείραμα» συμπόρευσης στο πρόσωπο του κ. Τατούλη των δυνάμεων που στηρίζουν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Ντορικοί) ΚΑΙ απέναντι στην αποτυχημένη διοίκηση του κ. Δράκου και στην πολιτική της Ν.Δ. που τον στηρίζει.
Τονίσαμε και τονίζουμε τις μεγάλες ευθύνες που έχουν και αυτοί και οι πολιτικές δυνάμεις που τους στηρίζουν για τα τεράστια προβλήματα που βιώνει σήμερα ο κόσμος της εργασίας και την δεινή κατάσταση που βρίσκεται η Πελοπόννησος και η χώρα, καθώς και την ανάγκη ανατροπής των πολιτικών του μνημονίου  και του δικομματισμού που οδηγούν τη χώρα και το λαό στη χρεοκοπία.
Η ριζική μας αντίθεση απέναντι και στους δύο είναι οδηγός για τους πολίτες που ψήφισαν την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» και για το δεύτερο γύρο των εκλογών.
Οι πολίτες που ψήφισαν τον συνδυασμό μας, στηρίζοντας τις θέσεις και τις αρχές μας, έχουν την πολιτική ωριμότητα να κρίνουν και να αποφασίσουν τι θα πράξουν την Κυριακή 14 Νοέμβρη.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER