Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:13

Ευχαριστήριο Βαλιώτη στους πολίτες του Δήμου Σπάρτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Εκ μέρους της Λαϊκής συσπείρωσης ευχαριστούμε θερμά τους δημότες του Δήμου Σπάρτης , που με την ψήφο τους έδωσαν  το σημαντικό ποσοστό του 16,58% κερδίζοντας 4 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι δημότες που επέλεξαν να μας προτιμήσουν, αψήφησαν εκβιασμούς , ψευτοδιλήμματα  και πιέσεις που ασκήθηκαν από τους αντίπαλους  συνδυασμούς , οι οποίοι παρουσιάζονται ανεξάρτητοι  αλλά είναι ψηφοδέλτια της ΝΔ  και στηρίζονται άμεσα  ή έμμεσα από το ΠΑΣΟΚ.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους δημότες του Δήμου Οινούντος και της Κοινότητας Καρυών, οι οποίοι με το υψηλό ποσοστό ψήφων , που μας έδωσαν επικρότησαν την μέχρι τώρα 12χρονη πορεία μας στα Δημοτικά  δρώμενα της περιοχής μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους υποψήφιους του συνδυασμού, τους φίλους και όσους μας στήριξαν χωρίς να λυπηθούν κόπους , θυσίες για να φθάσει η φωνή μας παντού και να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.
Οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, που εκλέγονται με την Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνουμε και σήμερα ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να οργανώσουμε καλύτερα  τον αγώνα μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο  και να αντιμετωπίσουμε τη φορολογική πολιτική και τα όποια μέτρα  σε βάρος των δημοτών   εφαρμοστούν από την 1η Γενάρη στον νέο  Δήμο  Σπάρτης.
Στον δεύτερο γύρω των τοπικών εκλογών στις 14 Νοεμβρίου για την ανάδειξη Δημάρχου Σπάρτης , καλούμε τους ψηφοφόρους μας να αποδοκιμάσουν και τους δύο υποψηφίους , ρίχνοντας στην κάλπη Λευκό ή Άκυρο ή ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης,  όπως και προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί..
Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεσή μας  ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας, θα είμαστε η φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά κύρια θα είμαστε μαζί σας στους αγώνες  που θα αντιπαλεύουν την σημερινή πολιτική του μνημονίου και όλων των αντιλαϊκών πολιτικών ,που θα εφαρμοστούν και από την νέα διοίκηση του Δήμου μας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER