Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:15

Δράκος προς ΝΕΤ για την συζήτηση με Τατούλη

Γράφτηκε από την

Δέχτηκα σήμερα απόγευμα γύρω στις 5.30 μ.μ. προφορικό αίτημα για συμμετοχή μου σε ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ αύριο βράδυ στις 10.00 μ.μ., για την οποία, όπως ενημερώθηκα, είχε ήδη εξασφαλιστεί η συμμετοχή του συνυποψηφίου μου, κ. Τατούλη, κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησής του.

Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να βρεθώ ενώπιος ενωπίω με τον κ. Τατούλη και να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε έναν ευπρεπή διάλογο.
Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήμουν εγώ που επέμενα για κάτι τέτοιο, ενώ ο κ. Τατούλης ακύρωνε τη μία πρόσκληση μετά την άλλη, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση, ότι δεν επιθυμούσε να βγει σε συζήτηση με κάποιον ο οποίος «είχε έλλειμμα αναγνωρισιμότητας». Μία πρόφαση, που οδήγησε ακόμη και δύο γνωστούς παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης να τον στηλιτεύσουν δημόσια.
Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του αυτής, ήταν η απρόσμενη και αδικαιολόγητη ακύρωση μίας προγραμματισμένης συζήτησης μεταξύ μας, την Τρίτη 2/11/2010, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.
Για όλα τα παραπάνω, ο συνδυασμός μας έχει εκδώσει ανακοινώσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας  HYPERLINK "http://www.ddrakos.gr/" www.ddrakos.gr.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να παρευρεθώ σε τηλεοπτική συζήτηση αύριο βράδυ, καθώς έχω προγραμματίσει εδώ και τρεις μέρες να συναντηθώ στην Τρίπολη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με συνδικαλιστικά στελέχη από ολόκληρη την Πελοπόννησο και να έχουμε συνεργασία.
Φυσικά, καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατο να ματαιώσω μία τόσο σημαντική συνάντηση, επειδή αποφάσισε ο κ. Τατούλης να κάνει επιτέλους διάλογο μαζί μου και επειδή βρέθηκε μία μέρα και ώρα που να τον βολεύει εκείνον.
Όπως  επίσης είναι βέβαιο ότι καταλαβαίνετε ότι η συμμετοχή μου με link και όχι ζωντανά μέσα από το studio, θα συνιστούσε άνιση αντιμετώπισή μου.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι ανοικτός σε τηλεοπτικό διάλογο με τον κ. Τατούλη κάποια μέρα και ώρα που θα βολεύει εξίσου και τους δυο μας, όπως ήμουν άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Για αυτά τα θέματα, μπορούν να έρχονται οι συνεργάτες σας σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους μου για θέματα Τύπου και Επικοινωνίας κ. Αντώνιο Σταματάκο και Ιωάννη Μοίρα.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Δράκος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


NEWSLETTER