Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 09:55

Στις Βρυξέλλες για συναντήσεις ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την
Στις Βρυξέλλες για συναντήσεις ο Βασίλης Κοσμόπουλος

 

Στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του Δήμου Καλαμάτας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος αποδέχθηκε πρόταση φίλων του να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες αύριο και μεθαύριο, 6 και 7 Φεβρουαρίου, για επαφές με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, “είναι μια ευκαιρία να μεταφέρει-συζητήσει και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Ταΰγετο, για το οποίο σχημάτισε προσωπική άποψη σε επίσκεψη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τους συνεργάτες του Γεωργία Βασιλάκη, επί σειρά ετών πρόεδρο της κοινότητας Αρτεμισίας και τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Αθηναίο”.

Μεταξύ των προσώπων που θα συναντήσει, είναι: Ο Βέλγος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Karl-Heinz Lambertz.  Ο 1ος αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας Christophe Rouillon (Γάλλος), δήμαρχος της Coulaines και αντιπρόεδρος της Ενωσης Δημάρχων της Γαλλίας (Association des Maires de France) με χαρτοφυλάκιο τα ευρωπαϊκά. Ο Heijo Höfer (Γερμανός), δήμαρχος του Altenkirchen, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Πόλεων και Κοινοτήτων (Deutsche Städte- und Gemeindebund) και μέλος του Περιφερειακού Κοινοβουλίου της Ρηνανίας - Παλατινάτου.

Ο Βασ. Κοσμόπουλος θα έχει, επίσης, συναντήσεις με θέμα τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό (Yves Lelostecque), τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά (Sylvain Pasqua) και τη μάθηση ενηλίκων.


NEWSLETTER