Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:17

"Δυνατή Πελοπόννησος" για Μανώλη και Τατούλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενοχλήθηκε φανερά ο κ. Π. Τατούλης για την επίσκεψη και περιοδεία του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη στην Αργολίδα, και για την στήριξη που παρέχει στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημ. Δράκο.

Ενοχλείται ο κ. Τατούλης γιατί ο Γιάννης Μανώλης είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Αττική και έχει το θράσος να επισκέπτεται το Άργος και την Καλαμάτα, χωρίς να ζητά άδεια και βίζα από τον Παμπελοποννησιάρχη Π. Τατούλη.

Ξεχνάει σκόπιμα, ότι ο Γιάννης Μανώλης διετέλεσε βουλευτής Αργολίδας, κατάγεται από το Ναύπλιο, έχει μια μακρά πορεία στο συνδικαλιστικό κίνημα, και ότι συμμετείχε στην προγραμματισμένη εκδήλωση για τους συνδικαλιστές, σε επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους και σε εκδήλωση που οργάνωσε ο συνδυασμός μας στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Μιλά για απελευθέρωση από ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό ο πολιτικός πύθωνας Τατούλης, που τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιεί για να εγκλωβίζει τους ψηφοφόρους του δημιουργώντας προσωπική πελατεία ενώ ταυτόχρονα διαμαρτύρεται στον «μπαμπά» γιατί δεν τον παίζουν τα θετά του αδέλφια.

Στον κ. Π. Τατούλη, στο προϊόν των συνεχών πολιτικών μεταλλάξεων, που μιλάει εκ προσωπικής πείρας για πολιτικές προσωπικές σταδιοδρομίες, για ταραχοποιούς, και για περιφερόμενους θιάσους, ενέργειες και διαδικασίες που γνωρίζει πολύ καλά εξ ιδίων, απαντάμε ότι εμείς στην Πελοπόννησο είμαστε φιλόξενοι και τον καλοδεχόμαστε, έστω και σαν πολιτικό ταραχοποιό και σαν ετερόκλητο πολύχρωμο πολιτικό θίασο, όποτε αποφασίζει να αφήνει τα πολιτικά και κοσμικά του στέκια στο Κολωνάκι, και τους προθαλάμους της Ιπποκράτους και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Εξ άλλου από τις 15 Νοεμβρίου θα έχει πολύ χρόνο να αφιερώνει σ’ αυτές του τις ενασχολήσεις,   

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER