Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:18

Απάντηση Αργειτάκου σε Φούρκα για το διάλογο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κύριε Φούρκα
Εμείς, οι « ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» έχουμε κάνει πράξη την ενημέρωση των συμπολιτών μας και το διάλογο μαζί τους με καθημερινές επισκέψεις στον τόπο τους. Στο πλαίσιο αυτό, είχαν  ήδη προγραμματισθεί  συναντήσεις   από τους συνεργάτες μου κι’ εμένα την  Τετάρτη στο Δήμο Οινούντος, την Πέμπτη στο  Δήμο Φάριδος και την Παρασκευή στο Δήμο Θεραπνών.
Πρακτικά λοιπόν δεν είναι δυνατή η αποδοχή της πρόσκλησής σας, λόγω των συναντήσεων πού προαναφέρονται.
Οι τηλεγραφικές προτάσεις όμως   πού παραλείπουν στοιχειώδεις κανόνες  πολιτικής συμπεριφοράς και δεοντολογίας,   θεωρώ ότι αποσκοπούν περισσότερο σε εντυπωσιασμό παρά στην ουσία. Εννοώ ότι αν η πραγματική βούλησή σας  ήταν η επιδίωξη διαλόγου για την ενημέρωση των πολιτών, θα μπορούσαν τουλάχιστον να είχαν τηλεφωνήσει οι συνεργάτες σας στους δικούς μου  ή ακόμη να τηλεφωνηθούμε και εμείς προσωπικά  και να είχαμε βρει κάποια κοινή ημερομηνία έγκαιρα.
Τέλος πιστεύω  ότι οι συμπολίτες μας ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή με κριτική σκέψη και υπευθυνότητα, αφού είχαν  ήδη ενημερωθεί για τις προτάσεις του κάθε συνδυασμού.
Πιστεύω επίσης ότι με την ίδια υπευθυνότητα και νηφαλιότητα οι συμπολίτες μας  θα προσέλθουν και αυτή την Κυριακή 14 Νοεμβρίου για να εκλέξουν το Δήμαρχο Σπάρτης πού θα οδηγήσει το Δήμο μας στην τροχιά ανάπτυξης και προόδου πού αξίζει στους ανθρώπους του.

Με τιμή
Σταύρος Αργειτάκος
Υποψήφιος  Δήμαρχος   Σπάρτης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER