Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 18:11

Στον μητροπολίτη η Ελένη Αλειφέρη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Στον μητροπολίτη η Ελένη Αλειφέρη

Με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο συναντήθηκε χθες η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρωτεύουσα Δύναμη”, ξεκινώντας τις επαφές με τους θεσμικούς φορείς.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη (πολεοδομικό, κυκλοφοριακό), αλλά και για θέματα ανάπτυξης, όπως οι ξενοδοχειακές υποδομές, η αξιοποίηση της Δυτικής Παραλίας κ.ά. Επίσης, έγινε ειδική συζήτηση για το ζήτημα της μετεγκατάστασης του, κορεσμένου πλέον, νεκροταφείου, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και το θέμα των κοινωνικών δομών που είτε έπαψαν να λειτουργούν (Κοινωνικό Παντοπωλείο), είτε κάποιων νέων που πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα, όπως αυτό των αστέγων.

Η κ. Αλειφέρη ενημερώθηκε για το πρόγραμμα έργων που προωθεί η Μητρόπολη Μεσσηνίας, όπως ο Ξενώνας Φιλοξενίας Συνοδών Ασθενών του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Από την πλευρά της η κ. Αλειφέρη επικεντρώθηκε στα θέματα του σήμερα, αλλά και στις προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον. Τόνισε ότι ο συνδυασμός της δεν χαρακτηρίζεται από προσωπικές φιλοδοξίες, συζητά με πολίτες και φορείς, προκειμένου να τίθενται όλες οι απόψεις στον διάλογο. Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία που θα πρέπει να έχουν όλοι οι φορείς και ιδιαίτερα ο δήμος με την Εκκλησία, για να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το δήμο και τους πολίτες του.

Κατά τη συνάντηση στο γραφείο του μητροπολίτη, την κ. Αλειφέρη συνόδευαν τα μέλη του συνδυασμού Γιάννης Αδαμόπουλος και Αθηνά Ξανθάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER