Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 09:54

Καλαμάτα: Υποψηφίους παρουσιάζει αύριο ο Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλαμάτα: Υποψηφίους παρουσιάζει αύριο ο Κοσμόπουλος

 

Το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του, καθώς και την πρώτη ομάδα υποψηφίων συμβούλων, παρουσιάζει αύριο ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 το βράδυ, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου “Pharae Palace”. Με την ευκαιρία της συνάντησης o Β. Κοσμόπουλος θα ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τις ενδιαφέρουσες επαφές του.

Οπως αναφέρει σε περίληψη, στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στις Βρυξέλλες, έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών Karl Heinz Lambertz και άλλα στελέχη πολιτικά και τεχνοκρατικά του θεσμικού αυτού οργάνου. Πρόβαλε το όραμά του για την πόλη, για την ενεργή ένταξή της σε υπάρχοντα δίκτυα πόλεων, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα του δήμου κι ενημέρωσε για τα πρόσφατα προβλήματα στον Ταΰγετο. Το δεύτερο μέρος των συναντήσεων αφορούσε συζητήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης, για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού. Σύμφωνα με την αναφορά, έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για σύσφιγξη των σχέσεων της Καλαμάτας και των ευρωπαϊκών θεσμών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER