Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 14:27

Υπέρ Παρασκευόπουλου ο Κουντάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θερμή δήλωση υποστήριξης στον Παρασκευά Παρασκευόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Γορτυνίας του συνδυασμού Γορτυνία νέα εποχή, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, διατύπωσε δημόσια χθες, ο Κώστας Κουντάνης, υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Γορτυνία Γορτύνιων, και πρώην δήμαρχος Βυτίνας.

Με επαινετικά λόγια για το ήθος και τον αγώνα, αλλά και τη γνώση και την τόλμη του Παρασκευά Παρασκευόπουλου, να σχεδιάσει, να διεκδικήσει και να επιβάλλει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και να οδηγήσει τη Γορτυνία στην ανάπτυξη, ο Κώστας Κουντάνης, καλεί του Γορτύνιους να τον αναδείξουν ως τον πρώτο δήμαρχο Γορτυνίας.
Η δήλωση του Κώστα Κουντάνει έχει ως εξής: "Εγώ προσωπικά και ολόκληρος ο συνδυασμός μας ευχαριστεί θερμά όσους δώσανε μαζί μας τη μάχη των δημοτικών εκλογών, όλους όσους μας ψήφισαν, και όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά, μας σεβάστηκαν. Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω τον αγώνα για την ανάπτυξη όλης της Γορτυνίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων της, θα διεκδικήσω την υλοποίηση κομματιών του προγράμματός μας, με τα οποία θα συμφωνούν αυτοί που θα έχουν αύριο την ευθύνη της διοίκησης του δήμου.
Με αυτό το πρίσμα, στηρίζω ανεπιφύλακτα, με όλες μου τις δυνάμεις, για νέο δήμαρχο Γορτυνίας τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο και ζητώ να τον στηρίξουν όχι μόνο όσοι με ψήφισαν, αλλά, και όσοι  μετάνιωσαν που δεν με ψήφισαν και αυτοί είναι πολλοί, κυρίως μέσα στη Βυτίνα.
Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος είναι θαρρετός και σέβεται τους ανθρώπους. Είναι ο μόνος που κάνει για νέος - πρώτος δήμαρχος Γορτυνίας. Έχω καλή συνεννόηση με τους συμβούλους μου και τους ψηφοφόρους μου. Και όλοι, μου είπαν, όλοι χωρίς καμμιά εξαίρεση, εάν -που αυτό είναι σίγουρο- είναι ο Παρασκευόπουλος δήμαρχος, ζητάμε, να συνεργασθείς στο συμβούλιο".
Χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και ο Κώστας Κουντάνης, πλαισιωμένοι από στελέχη τους, περιόδευσαν στη Βυτίνα, τα Μαγούλιανα και το Βαλτεσινίκο και συζήτησαν - σε εξαιρετικό κλίμα - με επαγγελματίες και κατοίκους.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER