Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 12:08

Περιοδείες στην Καλαμάτα ξεκίνησαν υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Γράφτηκε από την

 

Περιοδείες ξεκίνησαν υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σήμερα Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. την Π.Ε. Μεσσηνίας, ενώ στις 12:30 μ.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Αύριο Σάββατο (10:30 π.μ.) κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας, ενώ την Κυριακή (10 π.μ.) ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος θα περιοδεύσει στη Φυτειά.

Τη Δευτέρα ο κ. Οικονομάκος θα μιλήσει στις 8:30 μ.μ. στο "Καφενείο του Πωλ" στη Φυτειά (δίπλα στο 3ο Δημοτικό).

 

Σχόλιο για επίσκεψη Συναδινού

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού στην Καλαμάτα η “Λαϊκή Συσπείρωση” μεταξύ άλλων σχολιάζει: “Υποσχέσεις που έχουν ξαναειπωθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μεσσηνίας επανέλαβε για άλλη μια φορά ο κ. Συναδινός”, ενώ σε άλλο σημείο συνεχίζει: “Συνένοχος σε αυτή την κατάσταση είναι και ο Δήμος Καλαμάτας που στήριξε και ανέχτηκε αυτή την πολιτική των γερασμένων εγκαταστάσεων, που δεν έδωσε καμία ώθηση για νέα γήπεδα, για συντήρηση των υπαρχόντων αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό. Η αλλαγή του πανιού της Τέντας ή κάποια γήπεδα ποδοσφαίρου που φτιάχνονται τώρα, δεν αποτελούν άλλοθι για τις κακές εγκαταστάσεις της πόλης”. Και καταλήγει: “Η Καλαμάτα έχει ανάγκη από νέα γήπεδα, από σοβαρή συντήρηση των υπαρχόντων χωρίς το βάρος να πέφτει στα σωματεία”.