Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 16:34

Καλαμάτα: Απάντηση Οικονομάκου σε πρόσκληση διαλόγου της Κουζή

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλαμάτα: Απάντηση Οικονομάκου σε πρόσκληση διαλόγου της Κουζή

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα ξεκινάμε» Μαρία Οικονομάκου, απαντώντας στην πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε η επικεφαλής του συνδυασμού "Καλαμάτα - Τόπος ζωής" Τόνια Κουζή δηλώνει ότι η συζήτηση θα είναι εποικοδομητική μόνο αν κατατίθενται προτάσεις για συγκεκριμένο θέμα και όχι γενικώς και αορίστως.

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Οικονομάκου:

«Από την πρώτη κιόλας δημόσια ανακοίνωση των θέσεων του συνδυασμού μας "Καλαμάτα ξεκινάμε", εγώ, σαν επικεφαλής του, τάχθηκα υπέρ των ευρύτερων δυνατών συναινέσεων και συγκλίσεων σε δημοτικό επίπεδο, όχι μόνο γιατί αυτό, ουσιαστικά, επιβάλλει, για λόγους αποτελεσματικής λειτουργίας του δήμου, το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και γιατί είναι μέρος της δικής μας πολιτικής φιλοσοφίας. Πρότεινα, ακόμα, το διάλογο μεταξύ των παρατάξεων πριν από τις εκλογές, για όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν κάθε δήμο και είναι, κατά τη γνώμη μου, κατά κύκλους ενδιαφέροντος, η καθημερινότητα και η ασφάλεια του δημότη, η διαχείριση των σκουπιδιών, οι υποδομές και οι άξονες ανάπτυξης του δήμου.

Ετσι, δεν θα μπορούσα, κατ' αρχάς, να αρνηθώ τη συμμετοχή μου στην πρόσκληση συζήτησης της επικεφαλής του συνδυασμού "Καλαμάτα - Τόπος ζωης», κ. Κουζή. Αυτό, όμως, προϋποθέτει, για να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί, τον κάθε φορά προσδιορισμό συγκεκριμένου θέματος για συζήτηση και όχι αόριστα την κατάθεση θέσεων για κάθε τι που (μπορεί να) αποτελεί μέρος του εκλογικού προγράμματος ενός συνδυασμού. Γιατί, τότε, δεν θα συμμετείχαμε παρά σε μια πολυπαραγοντική εκδήλωση με χαρακτηριστικά επικοινωνιακής σκοπιμότητας.

Συνεπώς, η παρουσία μου σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση είναι δεδομένη, μόνο υπό την προϋπόθεση τήρησης των παραπάνω».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER