Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 18:24

Αντιπαράθεση Νικολάκου με Σπίρτζη

Γράφτηκε από την
Αντιπαράθεση Νικολάκου με Σπίρτζη

 

Εντονη αντιπαράθεση με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη είχε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κατά τη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ολυμπία.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με την οποία, αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσαν «οι διαρκείς υποτιμητικές αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Η Ντίνα Νικολάκου, που διέκοψε επανειλημμένα την ομιλία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Χρήστο Σπίρτζη "dealer" της υποψηφιότητας του Γιώργου Δέδε που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Ο κ. Σπίρτζης που παρουσίασε ως επιτυχημένο το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην ολοκλήρωση μεγάλων έργων βρέθηκε εκ νέου αντιμέτωπος με την κ. Νικολάκου που επέκρινε τη μεθόδευση που ακολουθήθηκε και του θύμισε ότι από τον Μάρτιο του 2018 είχε υποσχεθεί ολοκλήρωση έργων που ακόμα και σήμερα είναι στα χαρτιά. Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ότι εσκεμμένα υποβαθμίζει τη συνεχή άνοδο των αφίξεων στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας και γενικότερα το έργο της Περιφέρειας με στόχο την προώθηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας ο Χρήστος Σπίρτζης στάθηκε απέναντι στην προοπτική αξιοποίησης του αεροδρομίου της Τρίπολης, ενώ αμφισβήτησε και την δυναμική του αεροδρομίου της Καλαμάτας».


NEWSLETTER