Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 15:46

Συγκέντρωση υποψηφίων Μπουντρούκα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση υποψηφίων Μπουντρούκα στην Τρίπολη

 

Την Τετάρτη στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των υποψηφίων της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας”.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας προχώρησε σε μία αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του προεκλογικού σκηνικού, όπως αυτό διαμορφώνεται στην Πελοπόννησο και τόνισε ότι “υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις προκειμένου η παράταξη της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" να είναι η ευχάριστη έκπληξη των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου”.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, που μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι “η υποψηφιότητα Μπουντρούκα έχει γίνει αποδεκτή με θερμά σχόλια σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου”. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι “καθημερινά η "Πελοποννησιακή Συμμαχία" δυναμώνει στην κοινωνία και ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες "ηχηρές" υποψηφιότητες που θα αυξήσουν κατακόρυφα τη δυναμική της παράταξης”, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα οργανωτικής δομής του συνδυασμού.

Η συνάντηση έκλεισε με την ακόλουθη δήλωση του κ. Μπουντρούκα: “Παρά τα εμπόδια που θέλουν κάποιοι να μας βάλουν, εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί. Η σημερινή συνάντηση επιβεβαίωσε περίτρανα το κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας που επικρατεί στην παράταξη. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σύμμαχο την κοινωνία της Πελοποννήσου, η οποία ζητά έντονα την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια”.


NEWSLETTER