Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 10:31

“Δύναμη πολιτών” για την Τοπική Κοινότητα Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την

 

“Δύναμη πολιτών” είναι το όνομα της ομάδας, που στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει να αναλάβει τα ηνία της Τοπικής Κοινότητας Γαργαλιάνων.

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα σημειώνεται: “Μία ομάδα που απαρτίζεται από πολίτες με διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο για τον τόπο μας. Η διάθεσή μας για προσφορά έγινε η αφορμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ακολουθώντας το όραμά μας πιστεύουμε στην ουσιαστική αλλαγή, στην αλλαγή νοοτροπίας, στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της καθημερινότητάς μας. Στοχεύουμε στην ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας για τη λύση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του ρόλου της τοπικής κοινότητας στον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας δίνοντας στη φωνή μας περισσότερη δύναμη. Στον πυρήνα κάθε προσπάθειάς μας θα είναι το συμφέρον της πόλης μας το οποίο θα αναδεικνύεται μέσα από συνεργασίες και θα προσεγγίζεται από το διάλογο για τη σύνθεση όλων των απόψεων. Ζητάμε από όλους τους πολίτες των Γαργαλιάνων να μας εμπιστευτούν ώστε να προσπαθήσουμε να χαρίσουμε στην πόλη μας ένα καλύτερο αύριο. Εχουμε τη θέληση και τις ιδέες, δώστε μας τη δύναμη”.

Τα ονόματα των πρώτων επτά υποψηφίων είναι: Αγγελόπουλος Βασίλης (ελεύθερος επαγγελματίας), Ανδρώνης Παναγιώτης (ελεύθερος επαγγελματίας), Γιακουμάκης Κωνσταντίνος (συνταξιούχος Λιμενικού Σώματος), Καραχάλιος Αριστομένης (ελεύθερος επαγγελματίας), Κυριαζοπούλου Δήμητρα (ιδιωτική υπάλληλος), Λάππα Παναγιώτα (ελεύθερος επαγγελματίας), Νικολοπούλου Αικατερίνη (απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου).