Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 17:36

Νίκας: Δεν πείθουν κανέναν οι προεκλογικές εξαγγελίες για δρόμους και αντιπλημμυρικά

Γράφτηκε από τον
Νίκας: Δεν πείθουν κανέναν οι προεκλογικές εξαγγελίες για δρόμους και αντιπλημμυρικά

Τη λύπη του εκφράζει ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στον αυτοκινητόδρομο, που δεν υλοποιήθηκε. Κάνει λόγο για προεκλογικές εξαγγελίες που δεν είναι πειστικές, όπως ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, αλλά εύχεται αυτά που έχουν ειπωθεί να είναι πραγματικότητα και να θωρακιστεί η Καλαμάτα.

Απαντώντας χθες σε ερώτησή μας για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προστασίας, ο κ. Νίκας σχολίασε:

“Δεν είναι πειστικές οι εξαγγελίες σε προεκλογική περίοδο. Εχουν υποστεί οι Ελληνες τα πάνδεινα - τα γεφύρια, τα ποτάμια ή όλα όσα έχουν υποσχεθεί, ακόμα και παιδιά... Είμαστε καχύποπτοι σε ό,τι και για ό,τι εξαγγέλλεται στην προεκλογική περίοδο. Λυπάμαι για το γεγονός ότι 3 χρόνια μιλάμε για τα αντιπλημμυρικά έργα. Εχω ανέβει 3-4 φορές στην Αθήνα για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο από την Παναγίτσα μέχρι τα Αρφαρά, κάλυψη και του αεροδρομίου, Θουρίας, Αρφαρών και Καλαμάτας, αλλά δεν έχουμε συγκεκριμένες εξαγγελίες.

Εύχομαι αυτά που έχουν ειπωθεί να είναι πραγματικότητα και να θωρακιστεί η Καλαμάτα. Απαιτείται ένα ποσό αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για να συμβεί αυτό.

Τα ίδια είπα και για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη. Είναι προεκλογικές εξαγγελίες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να παραπέμπουμε σε επόμενες κυβερνήσεις -δε λέω ποιες θα είναι οι επόμενες από τώρα-, σε ενέργειες που θα γίνουν τότε. Προεκλογικές εξαγγελίες. Αρα δεν μπορεί να είναι και πιστευτές στο βαθμό που θα ήταν πιστευτές σε κάποια άλλη περίοδο”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER