Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 21:47

Καλαμάτα: Άλλους τρεις υποψηφίους ανακοίνωσε ο Μάκαρης και έφτασε τους 55

Γράφτηκε από την

Τους 55 υποψήφιους συμβούλους έφθασε η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες”, με τους 3 νέους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι:

1) Βασιλική Μωραγιάννη, από τ’ Αρφαρά, πτυχιούχος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

2) Χρήστος Αναστασόπουλος, οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, υπεύθυνος Γραφείου Ποιότητας και Εκπαίδευσης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

3) Δημήτρης Σερεμέτης, ψυχίατρος (παρόντες ήταν οι δύο πρώτοι).

Ο κ. Μάκαρης είπε ότι μέχρι τώρα στο συνδυασμό υπάρχουν 24 γυναίκες, ποσοστό 44% (το οποίο υπερκαλύπτει τη νέα ποσόστωση) και με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρατήρησε πως οι γυναίκες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακόμα, ενημέρωσε ότι το άλλο Σάββατο 16 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον πολιτισμό.

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ

Ο Μαν. Μάκαρης με υποψηφίους της παράταξης επισκέφθηκε την Πέμπτη το καφέ “Λαϊκόν” επί της οδού Μπουλούκου 77. Συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής η οποία, όπως αναφέρθηκε από τους κατοίκους, αν και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι παραμελημένη. Μεταξύ άλλων ζητήθηκε η θωράκισή της με αντιπλημμυρικά έργα, ιδιαίτερα μετά τις φονικές πλημμύρες του 2016, και ο καλύτερος φωτισμός της.

Η παράταξη ανέφερε πως “η οδός Μπουλούκου είναι ένας σημαντικός εμπορικός δρόμος της Καλαμάτας, στον οποίο όμως δεν έχει γίνει καμία θετική παρέμβαση, παρόλο που υπήρχαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής (πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, πράσινο ταμείο, ανοιχτά κέντρα εμπορίου), τα οποία και δεν αξιοποιήθηκαν από το δήμο”.