Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 11:16

Καλαμάτα: Υποψήφιος με την Ελ. Αλειφέρη ο Μαρίνος Καλοκάθης

Γράφτηκε από την

Σε ένα δήμο με πληθώρα υποψηφίων, καλούμαστε ως δημότες να επιλέξουμε αυτόν που εκτιμάμε ότι παρέχει τα εχέγγυα για μια σωστή, δίκαιη και σύγχρονη διοίκηση. Καλούμαστε να επιλέξουμε αυτόν που μπορεί να διακρίνει τις προκλήσεις, να διαισθανθεί τις ευκαιρίες και να διεκδικήσει αυτά που μας αξίζουν.

Η αστική ατζέντα της Ευρώπης αξιοποιεί την ικανότητα των πόλεων να απορροφούν πιο γρήγορα τις αλλαγές δημιουργώντας και αναπτύσσοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των πόλεων και την βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών.

Κρίσιμη λοιπόν περισσότερο από ποτέ είναι η επιλογή του προσώπου που έχοντας γνώση, εμπειρία και επιθυμία, θα συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτό.
Ανθρωπος με γνώση, εμπειρία, πάθος, ικανότητες, διορατικότητα και ευρωπαϊκό προσανατολισμό είναι ο κατάλληλος για μένα Δήμαρχος.

Με βάση αυτά επέλεξα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την κυρία Ελένη Αλειφέρη. Πρόσωπο με σχεδόν 20ετή διοικητική εμπειρία τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση.

Πρόσωπο με αξίες, επιμονή, θέληση και σύγχρονη αντίληψη. Πρόσωπο που άφησε έργο πίσω του από τις θέσεις που υπηρέτησε χωρίς να φοβηθεί τις συγκρούσεις, όταν χρειάστηκε, υπερασπιζόμενη πάντα το δίκαιο και το σωστό.

Ο Δήμος Καλαμάτας είναι ένας δήμος με ιδιαιτερότητες και ποικιλομορφία. Ενας δήμος, ωστόσο, με πλεονάσματα σε φυσικό και ανθρώπινο δυναμικό και πολλές προοπτικές.
Αυτός ο δήμος αξίζει να γίνει κατ’ ουσίαν ευρωπαϊκός. Χρόνος για ερασιτεχνισμούς δεν υπάρχει και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.

Επιλέγω να μην απέχω πλέον από τις εξελίξεις που με αφορούν, καθώς εδώ δραστηριοποιούμαι ως επιχειρηματίας, εδώ ζω με την οικογένειά μου και εδώ μεγαλώνω το παιδί μου.

Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στο Συνδυασμό ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ της Ελένης Αλειφέρη, έχοντας την απόλυτη βεβαιότητα ότι τόσο η ίδια όσο και το πρόγραμμά της είναι αυτό που χρειάζεται ο Δήμος μας αυτήν τη στιγμή για να προχωρήσει μπροστά, να προλάβει τις εξελίξεις και να λάβει τη θέση που του αξίζει.

Κυρία Αλειφέρη, σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να είμαι κι εγώ μέλος στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ.

Μαρίνος Καλοκάθης
Επιχειρηματίας - Οικονομολόγος


Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα το 1983 στην Τρίπολη Αρκαδίας - τόπο καταγωγής της μητέρας μου. Εζησα τα μαθητικά μου χρόνια στη Μεσσήνη όπου εργάζονταν οι γονείς μου ως υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών. Σπούδασα Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2009 δραστηριοποιούμαι, στην Καλαμάτα και στη Μύκονο, ως επιχειρηματίας καταστημάτων επωνύμων ειδών ένδυσης. Με τη σύζυγό μου, Δικηγόρο Πετρίνα Μαγγανά και με το ενός έτους αγόρι μας διαμένουμε στην Καλαμάτα την οποία υπεραγαπούμε και θέλουμε να συμβάλουμε ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη.