Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:41

Τριφυλία: Θέσεις παρουσίασε στα Φιλιατρά η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από τον

 

Τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού της «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» παρουσίασε χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του “Cinelux” στα Φιλιατρά η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Μέσα από ένα βίντεο ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τριφυλία τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών, όσο και σε υποδομές και μη αξιοποίηση σημαντικών πλεονεκτημάτων της, αναδεικνύοντας  παράλληλα τις ομορφιές του τόπου και τις δυνατότητες που έχει. Υπογράμμισε ότι επτά είναι οι γενικές αρχές και πιο συγκεκριμένα: όρεξη για δουλειά, καθημερινή παρουσία δίπλα στον πολίτη, διάλογος και συνεργασία με τους συλλόγους και τους ιδιώτες, σχέδιο-θέσεις-προτάσεις, ομαδικότητα, οργάνωση, αποτελεσματικότητα.

Οι 14 βασικές θέσεις που αποτελούν δεσμεύσεις και στόχους, όπως σημείωσε, είναι: “Ο πολιτισμός, που μας λείπει, στην καθημερινότητα. Οι ζωντανές πόλεις και χωριά. Οι σύγχρονες πόλεις. Η πόλη που απαντάει στις ανάγκες όλων. Η Τριφυλία να γίνει επενδυτικός προορισμός. Η τουριστική ανάπτυξη. Η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. Η επίθεση πολιτισμού. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Η νέα φιλοσοφία διοίκησης. Η πόλη ανήκει στην πόλη. Η διεκδίκηση πόρων και έργα υποδομών. Τα λιμάνια μας ανήκουν στον δήμο μας”.

Επισήμανε επίσης ότι ο συνδυασμός πλαισιώνεται από έντιμους ανθρώπους, νέους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, από ανθρώπους που έχουν δώσει εξετάσεις στην τοπική κοινωνία, πετυχημένους στις δουλειές τους, πετυχημένους επιχειρηματίες, ένα εξαιρετικό επιτελείο ανθρώπων που άμεσα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παρουσιάσει.

Να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας της Ν.Δ., καθώς όπως έχουν τονίσει θα αγκαλιάσουν όλους τους υποψηφίους προερχόμενους από τον χώρο τους.

Κ.Μπ.