Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 09:56

Οικονομάκου στηρίζει ο Δημητρούλιας

Γράφτηκε από την
Οικονομάκου στηρίζει ο Δημητρούλιας

 

Με τον συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Οικονομάκου “Καλαμάτα Ξεκινάμε” συντάσσεται ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της “Ελληνικής Δράσης” στο δήμο Γιώργος Δημητρούλιας.

“Γιατί όχι μόνο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πλειοψηφήσει, αλλά και γιατί, αν και γυναίκα, φοράει παντελόνια”, εξηγεί ο κ. Δημητρούλιας και προσθέτει: “Γιατί ήταν η μοναδική σύμβουλος της συμπολίτευσης που όρθωσε πολιτικό ανάστημα στην παντοκρατορία του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εχει πυγμή και θέληση, αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει τους συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχει ανάγκη να εισοδεύσει από το δημοτικό ταμείο”.

Ακόμα, αφού κάνει λόγο για πολιτικό καραγκιοζιλίκι, όσον αφορά το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Καλαμάτας, αναφέρει πως “η Ελληνική Δράση δεν μπορεί να συνταχθεί και να συμμαχήσει με τους εθνομηδενιστές της χαβιαροαριστεράς με τα πολιτικά τους super markets, ούτε με τις μούμιες του αμερικανοκίνητου μπολσεβικισμού, αλλά και ούτε με τους συνεχιστές της πολιτικής του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα, δηλαδή των φιλελεύτ ομοϊδεατών του μεγαλοκαρχαρία Σόρος. Τους υπόλοιπους υποψηφίους δεν θα μπω καν στον κόπο να τους αναφέρω, τους μόνους που σκέφτομαι είναι τους ταλαίπωρους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που έχουν αυτοί, που θα τρέχουν να μαζέψουν σταυρούς προκειμένου το πολιτικό αφεντικό τους, δηλαδή ο επικεφαλής, να γίνει δημοτικός σύμβουλος και να αρχίσει τα παζάρια με τον επόμενο δήμαρχο”.

Δήλωση Οικονομάκου

Λίγες ώρες αργότερα η επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, υποψήφια δήμαρχος Μαρία Οικονομάκου εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: “Ευχαριστούμε τον κ. Δημητρούλια Γιώργο για τη δημόσια τοποθέτησή του και τα καλά του λόγια προς το πρόσωπό μου. Ο συνδυασμός “Καλαμάτα Ξεκινάμε” συνεχίζει με συνέπεια στις αρχές και στις θέσεις μας”.


NEWSLETTER