Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 13:37

Σε Κοζάνη και Πειραιά για ενημέρωση η Τόνια Κουζή

Γράφτηκε από την

Στην Κοζάνη έκανε τη δεύτερη στάση του ο συνδυασμός "Καλαμάτα Τόπος Ζωής".

Εκεί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Τόνια Κουζή και η ομάδα του "Καλαμάτα Τόπος Ζωής" συζήτησαν με το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη για τους τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων και ενημερώθηκαν για τη Σύμπραξη του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με σκοπό τη διαχείριση των απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας. 
Επίσης, η ομάδα του "Τόπος Ζωής" ενημερώθηκε από τον Κώστα Δεσποτίδη, αρχιτέκτονα και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, για την πορεία και τον τρόπο εφαρμογής του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Κοζάνης.
Στην ίδια ανακοίνωση ο συνδυασμός αναφέρεται και στο πιστοποιητικό ISO, που έχει ο εν λόγω δήμος και αφορά την τυποποίηση των κύριων διαδικασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς επίσης στη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου για τα αδέσποτα ζώα.
Επόμενη στάση του ταξιδιού της ομάδας και επόμενος τόπος συλλογής ιδεών και πρωτοβουλιών ήταν ο Πειραιάς. Εκεί όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση έγινε μια ουσιαστική συζήτηση - έμπνευση με τον Νίκο Μπελαβίλα, αρχιτέκτονα και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά.