Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 07:52

Καλαμάτα: 7 νέους υποψηφίους παρουσίασε η Οικονομάκου (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλαμάτα: 7 νέους υποψηφίους παρουσίασε η Οικονομάκου (βίντεο)

Στον αριθμό των 45 περίπου υποψηφίων συμβούλων θα οριστικοποιηθεί ο συνδυασμός “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, με υποψήφια δήμαρχο τη Μαρία Οικονομάκου.

Αυτό ξεκαθάρισε χθες η ίδια η κ. Οικονομάκου, εκτιμώντας ότι το προαιρετικό μπόνους των επιπλέον υποψηφίων που δίνει ο νέος εκλογικός νόμος “απλά υπηρετεί σκοπιμότητα ανέξοδου εντυπωσιασμού των συνδημοτών μας και δεν αντιστοιχεί στην ουσιαστική δραστηριοποίηση των συμμετεχόντων”.

Η κ. Οικονομάκου που ανακοίνωσε άλλους 7 νέους υποψηφίους συμβούλους, απηύθυνε νέα ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους για δημόσιο διάλογο, “με στόχο να οριστικοποιήσουμε συγκεκριμένα μέτρα, που θα δεσμεύουν οποιαδήποτε δημοτική αρχή εκλεγεί”. Τα θέματα αυτά αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποκατάσταση των φθορών στους δρόμους και τη διασφάλιση της ποιότητας των εκτελούμενων δημοτικών έργων.

Ωστόσο, η επικεφαλής τού “Καλαμάτα Ξεκινάμε” ανέφερε ότι σε προηγούμενη πρόσκλησή της σε δημόσιο διάλογο για την παρουσίαση συγκεκριμένων προτάσεων για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων του δήμου, για την από κοινού δρομολόγηση των διαδικασιών ανακήρυξης του Ταϋγέτου ως εθνικού δρυμού και την πρόταση για διενέργεια κοινής δημοσκόπησης, “δεν πήρα καμία απάντηση, εκτός από τη σύμφωνη γνώμη του κ. Κουκούτση στην τελευταία μου πρόταση”.

Οι νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι που ανακοίνωσε η Μ. Οικονομάκου, είναι:

1) Γάτσινος Βασίλης, συνταξιούχος ΟΑΕΕ.

2) Λιάππας Λεωνίδας, εκδότης Fare News, ιεροψάλτης, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.

3) Μίντζα Σοφία, δημόσιος υπάλληλος – εφοριακός, απόφοιτη Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις από το Πανεπιστήμιο Aμπερντιν Σκωτίας.

4) Μπούρας Ιωάννης, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

5) Ναζέ - Δαβέρου Π., εκπαιδευτικός, απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Αθήνας, συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

6) Νίκας Αθανάσιος, αξιωματικός ε.α.

7) Τσίχλης Σπύρος, οικονομολόγος - φοροτεχνικός, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER