Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 16:14

Περιοδείες Νίκα σε όλη την Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την

Σε Αρφαρά, Ανατολική Μάνη, Τρίπολη και Κόρινθο παρευρέθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Το Σάββατο εκκλησιάστηκε στο εορτάζοντα ναό των Αγίων Θεοδώρων στα Αρφαρά και μετά τη λειτουργία συζήτησε με κατοίκους της δημοτικής ενότητας στο Πνευματικό Κέντρο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το Γύθειο και αργότερα στην Αρεόπολη κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των Μανιατών. Στη συνέχεια ο κ. Νίκας συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο, με κατοίκους και επισκέπτες στην περιοχή και με μέλη συλλόγων και χορευτικών σχημάτων από την Πελοπόννησο, που έφθασαν στην Αρεόπολη, για να συμμετάσχουν στον διήμερο εορτασμό της εθνεγερσίας.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Νίκας επισκέφθηκε την Τρίπολη, όπου χαιρέτησε σε εκδήλωση που συμμετείχαν 250 περίπου γυναίκες. Την εκδήλωση είχε οργανώσει ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Νίκας επισκέφθηκε την Κόρινθο, για να δώσει το “παρών” σε πολιτιστική εκδήλωση των Αρκάδων Κορινθίας. Στον χαιρετισμό του εξέφρασε το σεβασμό του και την οφειλόμενη τιμή στους Αρκάδες και την Αρκαδία για τη διαχρονική προσφορά τους στην εθνική, οικονομική και πολιτική ζωή.